Vålerenga vil ha Eggen

Ønsker å styrke trenerteamet

TILBAKE TIL OSLO? Nils Arne Eggen var Skeid-trener for en dag i fjor, nå er han ønsket av en annen Oslo-klubb - Vålerenga. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
TILBAKE TIL OSLO? Nils Arne Eggen var Skeid-trener for en dag i fjor, nå er han ønsket av en annen Oslo-klubb - Vålerenga. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Vålerenga ønsker å hente inn Nils Arne Eggen (67) i sitt trenerteam, men trenerlegenden sier foreløpig nei.

- Ja, Vålerenga har snakket med meg, og jeg har fått en telefon fra Raymond Johansen om å gå inn i trenerteamet, sier Eggen til Dagsavisen.

Johansen er leder for Vålerenga Fotball Elite. Han har ikke kommentert saken overfor Dagsavisen.Eggen avviser at han er aktuell for klubben han spilte for i 1964, 1965 og 1966.

- Nei, jeg har ingen slike planer. Vi får heller komme tilbake til det, sier Eggen.

Han ble seriemester med Vålerenga i 1965. Nils Arne Eggen har som trener ledet både Moss (1987) og Rosenborg (13 ganger) til seriegull. 67-åringen var også arkitekten bak RBKs framganger i europacupen på 1990-tallet.Eggen er for tiden ansatt i Rosenborg i tilknytning til juniorlaget. Han er også en ettertraktet foredragsholder.

Manager Martin Andresen har allerede et solid trenerteam i Vålerenga. Med seg har han Tor Ole Skullerud (hovedtrener), Gjermund Østby (keepertrener), Andrea Loberto (toppspillerutvikler), Kaz Sokolowski (spillerutvikler) og Johan Kaggestad (fysisk og mental trener). (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer