Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vålerenga vinner serien

Stabæks Veigar Pall Gunnarsson tror Stabæk slo høstens seriemester i kveld.

TROR PÅ VIF: Veigar Pall Gunnarsson fortviler over en forspilt sjanse mot Vålerenga, laget han tror tar seriegull i år. Til venstre Stefan Strandberg.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
TROR PÅ VIF: Veigar Pall Gunnarsson fortviler over en forspilt sjanse mot Vålerenga, laget han tror tar seriegull i år. Til venstre Stefan Strandberg. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

Stabæk-stjernen Veigar Pall Gunnarsson var med på å slå Vålerenga fredag. Likevel tror islendingen VIF kan ta seriegull i år. Stabæk vant 1-0 på hjemmebane etter at Vålerenga-stopper Stefan Strandberg var uheldig og satte ballen i eget mål. — Vi slo et godt lag uten at vi klarte å dominere kampen på noen måte. Vi tettet igjen bakover og satset på kontringer etter pause. Det er en rar liga, men skal jeg forsøke å spå, tror jeg faktisk at Vålerenga er vinneren etter 30 serierunder, sa Gunnarsson. — Hva med Rosenborg? — De havner nok høyt oppe. Men skal jeg være ærlig, var det RBK-laget vi slo, ikke det beste jeg har møtt i løpet av mine år i norsk fotball, sa islendingen. Gunnarsson vil ikke tippe hvilken plass Stabæk kan havne på. — Det er helt umulig å si. Vi har et lag med mange gode enkeltspillere. Men det kan ikke sammenlignes med 2008-årgangen, som var eksepsjonell. Vi spiller jo foreløpig heller ikke den fotballen vi ønsker å spille.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media