Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga viser gullfesten direkte

Vurderer faste web-TV-sendinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

http://www.cikmedia.com/vif/videovindu.html

(Dagbladet.no): Er du Vålerenga-fan og bitter for at du ikke er en av de 250 inviterte gjestene som får være med når seriegullet skal feires i morgen? Eller er du en av de som synes oslolaget er en gjeng oppblåste fyrer, og har lyst til å slenge flere ufine gloser til dem?

Vel, i morgen kveld får du sjansen. I beste sendetid, via din egen PC. Vålerengas egen nettside vil nemlig formidle direkte web-TV fra gullbanketten på Hotel Bristol i Oslo i morgen kveld.

- Vi ser på mulighetene for faste TV-sendinger via brebånd. Dette er en god anledning for å teste det ut, sier Vålerengas påtroppende mediasjef Bjørn Olsen til Dagbladet.no.

Olsen, som kommer fra 19 år som journalist i Dagbladet, sier at Vålerenga i framtida vurderer å lage egne sendinger med kjappe nyhetsinnslag, bilder fra pressekonferanser og intervjuer med spillere som er i skuddet.

- Produksjonsselskapet CIK Media har også lyst til å lage dokumentarer og featurereportasjer, forteller Olsen.

Først må Vålerenga vurdere om de har økonomisk ryggdekning til en slik satsing. Morgendagens sending fra banketten blir en test på interessen.

- Det blir spillere med koner, klubbledelse og inviterte gjester i smoking eller sort, sier Olsen.

SPONTANT: Etter at gullet var sikret i siste serierunde, dro Daniel Fredheim Holm, Freddy dos Santos og resten av Vålerenga-gutta ut i gatene og feiret med fansen. I morgen stiller spillerne i smoking, mens Klanen kan følge med via web-TV. Foto: Morten Mitchell Larød
SPONTANT: Etter at gullet var sikret i siste serierunde, dro Daniel Fredheim Holm, Freddy dos Santos og resten av Vålerenga-gutta ut i gatene og feiret med fansen. I morgen stiller spillerne i smoking, mens Klanen kan følge med via web-TV. Foto: Morten Mitchell Larød Vis mer

Mens venner og uvenner altså kan følge med i de tusen hjem.

- Jeg har allerede fått høre det av klanen på vif.no i dag: På den ene siden sitter spillerne og nipper champagne, mens fansen må sitte med en øl og se det på en liten dataskjerm, humrer Bjørn Olsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!