Vålerenga vurderer brasiliansk spiss

Er Leonardo da Silva mannen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vålerenga er på spissjakt, og har tidligere blitt koblet til Rosenborgs Yssouf Kone. I tillegg har klubben hatt Andre Schei Lindbæk på prøvespill, uten at det har blitt noen overgang av det.

Nå vender Petter Myhre og Vålerenga nesa sørover for å få bukt med måltørken.

Dagbladets papirutgave skriver i dag at Vålerenga vurderer albaneren Sabino Plaku (20), og en brasiliansk spiss. Ifølge Dagbladet scoret spissen 14 mål i Østerrike fjor.

Etter det Dagbladet.no har grunn til å tro er spissen Leonardo da Silva. 26-åringen spiller i Østerriske Rheindorf Altach, og scoret 14 mål på 28 kamper for toppserieklubben.

- To uavhengige kilder har begge fortalt meg at han likner på, og minner om Daniel Nannskog, sier Petter Myhre om den ikke navngitte spissen til Dagbladet.

Jan-Erik Aalbu vil ikke kommentere saken overfor Dagbladet.no.

- Jeg ønsker ikke å spekulere i navn overhodet. Vålerenga ser på mange spillere, sier en ordknapp Aalbu til Dagbladet.no.

Albaneren Sabino Plaku fikk én omgang i treningskampen mot Raufoss i går, og viste bra ferdigheter.

VURDERER BRASILIANER: Petter Myhre skal se en brasiliansk spiss i Wien førstkommende lørdag, ifølge Dagbladets papirutgave. Foto: Eirik Urke, Dagbladet
VURDERER BRASILIANER: Petter Myhre skal se en brasiliansk spiss i Wien førstkommende lørdag, ifølge Dagbladets papirutgave. Foto: Eirik Urke, Dagbladet Vis mer

20-åringen er ifølge Dagbladet Bosman-spiller, og signeres trolig de nærmeste dagene.

Vålerenga vurderer brasiliansk spiss
ORDKNAPP: Jan-Erik Aalbu vil ikke si noe om spillerjakten i Vålerenga.
MÅLSCORER: Leonardo da Silva scoret 14 mål på 28 kamper i Østerrisk toppserie i fjor, og kan være løsningen på Vålerengas spissproblemer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer