Vålerengas nedtur fortsetter etter forsvarstabbe mot Start

Tapte 1-0 på Sør Arena.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND/ OSLO (Dagbladet): Mohammed Fellah og Daniel Fredheim Holm var begge to tilbake fra start for Vålerenga, da oslolaget besøkte Sør Arena og Start.

Vålerenga har hatt en dårlig start på sesongen, og sto med bare tre poeng før dagens kamp.

- God taktikk og god struktur, svarte Kjetil Rekdal TV2 før dagens kamp på hva som ble viktig for å ta en ny seier.

Nyopprykkede Start har hatt en bedre start på sesongen, og sto med én seier og to uavgjort før dagens kamp.

Dagens kamp startet rolig, og det var Start som hadde ballen mest, men ingen av lagene klarte å produsere de store sjansene.

Etter 74 minutter tabbet Vålerengaforsvaret seg ut.

Ballen ble slått i feltet foran Vålerenga-målet, men i stedet for å heade ut ballen prøvde Lecjaks å sende ballen til keeper med brystet, men det var for svakt, og en rask Asante kunne lett snappe opp ballen og sende den i mål mellom beina til Kongshavn.

Start fortsatte å presse, men kampen endte 1-0, og Kjetil Rekdal og hans mannskap står fortsatt med bare én seier så langt i sesongen.

-Det er selvfølgelig surt. Vi hever oss i andreomgang, så jeg synes vi fortjener bedre. Men vi er i en dårlig periode nå, og vi får bare jobbe hardt for å snu det, sier Kristofer Hæstad til TV2 etter kampen.

Klatret til fjerdeplass En som var langt mer fornøyd var Starts Espen Hoff. Start har nå klatret til fjerdeplass.

- Det er deilig, spesielt i dag. Vi kjørte kampen fra første stund . Vålerenga skal være glad det bare ble ett mål, sier han til TV2.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var meget misfornøyd etter dagens oppvisning på Sør Arena.

- Det er ekstremt skuffende, men sånn er det. Vi gjør de enkelste feil, vi roter bort ballen når vi får en sjelden mulighet, og til slutt gir vi dem det målet som avgjør kampen, sier Rekdal til Dagbladet.

-Det er vanselig å forklare hvorfor det er som det er, det medfører et stort press å spille for Vålerenga, men så vanskeluig kan det likevel ikke være. Vi gjør veldig mange elementære feil.

Mons Ivar Mjelde var derimot en meget fornøyd mann.

- Vi ga de noen muligheter, men de klarte heldigvis ikke å benytte seg av dem, sier han til TV2.

- Vi vet vi har en god ellever, og flere som har vist seg positivt. Vi er er en sterk gruppe, og unngår vi skade og karantene kan vi spille bra fotball. Vi gleder oss til hver kamp. Vi vet det blir tøffe kamper, og vi vet at hver kamp er tøff i Tippeliga.

Innbytter og dagens matchvinner Asante var også en fornøyd mann etter dagens seier.

- Det var min andre ballberøring, og jeg er veldig fornøyd, sier han, som bare trengte tre minutter på banen før han scoret vinnermålet.

Må trene For Vålerenga venter tabelleder Aalesund i neste runde.

- Kjeft er ikke løsningen på våre problemer, bare hard jobbing. Det vi må gjøre nå er å spille enklere fotball, med mindre ballbesittelse. Vi må rett og slett bli mer direkte , sier Rekdal.

Klikk for tittel

Klikk for innhold

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer