Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vålerengas våpen mot Chelsea

Vålerenga- Lillestrøm 3- 0. Høyt oppe og fast i klypa: Mikko Karén (23) er Vålerengas spesialvåpen mot Chelsea. - Han er en klar forsterkning, sier trener Lars Tjærnås til Dagbladet.

Siden har Mikko vist nok til at Vålerenga henter fram godordene på treningsleir i Sør-Afrika. Mot Lillestrøm holdt han nullen uten større problemer.

- Jeg liker feltarbeidet hans. Han har gitt et godt, stabilt inntrykk. For oss er Mikko en klar forsterkning, sier Tjærnås.

Vålerenga legger ikke skjul på at det meste i klubben er rettet mot kvartfinalen mot Chelsea. Den millionen Vålerenga betalte for finnen kan fort bli tjent inn på Stamford Bridge.

- Sjøl om Chelsea ikke er et typisk engelsk lag, blir det sikkert nok av krossballer innenfor 16-meteren. Derfor er jeg glad for å ha Mikko bak der, sier Tjærnås.

Kavén fikk ikke rare testen mot Lillestrøm. Gjennom hele kampen skapte LSK bare en sjanse. Tjærnås hadde bare en liten innvending mot finnen. En gang bokset Kavén ballen opp - i stedet for ut.

- Han var nær 100 prosent. Det var bare ett lite minus, understreker Vålerenga-treneren.

  • John Carew var ikke overraskende banens beste mot erkefienden LSK. Carew scoret to ganger før Kjell Roar Kaasa satte inn 3-0.
GOD I FELTET:Her viser Mikko Karén hvorfor Vålerenga kjøpte ham. Finnen er høyt oppe og fisker ned et innlegg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media