Valeron: - Brann skapte bryderi for oss hele kampen

Deportivos midtbanestjerne var imponert over det Brann leverte i kveld.

BRANN STADION (Dagbladet.no): Brann - Deportivo La Coruna 2-0.

Brann herjet med Deportivo La Coruna torsdag kveld, et Deportivo som i serieåpningen har slått Real Madrid hjemme, og tapt knepent mot Villareal borte.

Dagbladet.no møtte en resignert Juan Carlos Valeron etter kampen, som lot seg imponere over det Brann stelte i stand på Stadion.

- Vi visste det skulle være vanskelig, men Brann var veldig gode. De hadde hurtige spillere og skapte mye bryderi for oss gjennom hele kampen, sier Deportivo-stjernen.

Valeron avviste at Deportivo hadde undervurdert Brann, og på spørsmål om de hadde valgt en litt for defensiv taktikk, ga han klart svar:

- Vi spilte ikke for defensivt. Når motstanderen er så gode som Brann er i dag så er det bare sånn, de var rett og slett bedre enn oss i dag.

- En annen kamp i La Coruna

Returkampen spilles torsdag 2.oktober, og de fleste forventer seg nok et helt annet kampbilde da.

IMPONERT Deportivos Juan Carlos Valeron måtte innrømme at laget hans hadde lite stille opp med mot Branns Petter Vaagan Moen (tv), og Branns Rodolph Austin i kveld. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
IMPONERT Deportivos Juan Carlos Valeron måtte innrømme at laget hans hadde lite stille opp med mot Branns Petter Vaagan Moen (tv), og Branns Rodolph Austin i kveld. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer

Deportivo er et fryktet hjemmelag, noe blant annet Rosenborg har fått erfare før, da de tapte 1-0 mot spanjolene på ærverdige Estadio Municipal de Riazor i 2003.

Den aldrende midtbanespilleren satser på flere mål enn det om to uker.

- Det blir selvfølgelig vanskelig, de har et godt resultat, men vi satser på å ta dem hjemme, sier en ydmyk Valeron.

Solli tror på voldsom batalje

Branns høyrekant, Jan Gunnar Solli noterte seg for et kjærkomment mål mot Deportivo da han banket inn 2-0 mot slutten av første omgang.

Han erkjenner at rødtrøyene vil få et tøft borteoppgjør.

- Det blir nok en voldsom batalje der nede, et ordentlig rotterace. Jeg har jo vært der nede med Rosenborg før, og da ble Vidar Riseth kåret til banens beste, som forsvarsspiller, poengterer han.

- Vi må tørre å spille vårt spill der nede også og ri av den første stormen, da har vi en mulighet.

Valeron: - Brann skapte bryderi for oss hele kampen

Og det er jo fortsatt en liten sjanse for at Deportivo vil undervurdere Brann når de møtes til dyst om to uker, med flere av stjernene på plass.

Først da vil vi få det endelige svaret på om Brann har reddet stumpene av det som hittil har fortonet seg som en begredelig sesong.

RESIGNERT: - Når motstanderen er så gode som Brann er i dag så er det bare sånn, de var rett og slett bedre enn oss i dag, sier Valeron.
MÅLSCORER: Jan Gunnar Solli erkjenner at det blir et tøft returoppgjør i Spania, men tror Brann har en mulighet.