Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valestrand Hjellvik vil banke RBK

Leder knepent på trønderne.

 • Stem på Klubben i ditt hjerte nå!
 • Til nå har det kommet inn stemmer.

  (Dagbladet.no): Det er ikke nødvendig å være stor for å gjøre det stort i Klubben i mitt hjerte-avstemningen. Det er fjerdedivisjonslaget Valestrand Hjellvik FK et klart bevis på.

  Klokka 10.55 fredag formiddag lå 4. divisjonsklubben fra Osterøy utenfor Bergen på 5. plass i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer. De hadde da 13 stemmer mer enn Rosenborg. Foran på lista lå Vålerenga, Brann, Fredrikstad og Aalesund.

  - Det er klart det er en målsetning å slå Rosenborg, sier Reidar Liabø til Dagbladet.no.

  Han er styremedlem, rekruttlagstrener og webside-ansvarlig i klubben.

  - Vi har omkring 600 medlemmer i en bygd på litt over 1000 innbyggere, forteller han.

  Liabø forteller om et voldsomt engasjement rundt klubben, og når A-laget spiller seriekamper i fjerdedivisjon, hender det at det må settes opp buss for supporterne.

  - De stiller i hatt og dress og pusser skoene dine før kamp. Det er slik det er, forteller Liabø, som sist spilte A-kamp for et par år siden.

  På veien opp i det gode selskap i Klubben i mitt hjerte, har de tatt i bruk klubbens godt besøkte hjemmeside.

  - Det er en godt besøkt side. I tillegg til våre egne, er folk fra andre fjerdedivisjonsklubber stadig innom og deltar i diskusjoner. Det er nok en del av dem som har blitt oppfordret til å stemme på oss også, sier Liabø.

  Så spørs det om nabohjelpen er nok til å banke RBK.

 • Stem på din favorittklubb nå. Etter at du har stemt, får du opp et skjema der du kan tipse andre om å stemme via e-post.
 • Du har fortsatt en uke på å stemme din klubb til topps. Fristen går ut klokka 12.00 fredag om en uke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media