Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valgkomiteen i NFF uenige om hvem som skal innstilles til president

Utsetter innstillingen til 15. januar.

OMDISKUTERT: Fotballpresident Yngve Hallén har bedt om gjenvalg, men valgkomiteens innstilling er ennå ikke klar.
Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
OMDISKUTERT: Fotballpresident Yngve Hallén har bedt om gjenvalg, men valgkomiteens innstilling er ennå ikke klar. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Valgkomiteen i NFF utsetter sin innstilling til 15. januar 2014, melder komiteen i en pressemelding.

Komiteen har blant annet ansvar for å innstille kandidater til fotballpresident, styre og utvalg. Opprinnelig var det ventet at innstillingen skulle bli klar på denne siden av nyttår, men nå blir den utsatt.

- Komiteen er i nå sluttfasen av sitt arbeid, og vi vil ha innstillingen klar til 15. januar, sier leder i valgkomiteen Marianne Brynildsen.

Etter det Dagbladet erfarer kommer utsettelsen om en følge av at komiteen ikke er blitt enige om hvem som skal innstilles som presidentkandidat.

I september informerte sittende president Yngve Hallén valgkomiteen om at han stiller seg til disposisjon for en ny toårsperiode. Hallén har sittet i stolen siden 2010.

- Jeg er motivert for å gå løs på en ny presidentperiode, og vil gjøre det jeg kan for å videreutvikle norsk fotball sammen med forbundsstyret, tilsatte og frivillige over hele landet, uttalte Hallén.

Etter et turbulent år der Hallén har mottatt kritikk fra flere hold, er det imidlertid kommet innspill om motkandidater til stillingen.

- Selv om fristen formelt er gått ut, vil vi ta imot de innspill vi får helt fram til vår innstilling er klar i desember. Vi behandler alle seriøst. Men de innspillene vi forholder oss til per i dag, kom innen den opprinnelige fristen gikk ut 15. september, bekreftet Marianne Brynildsen overfor Dagbladet i oktober.

Fotballtinget arrangeres fra 7.-9.mars på Lillestrøm.