Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Valgte prestisjeuniversitet foran ny United-kontrakt

Direktørsønn Oliver Gill satser på økonomi i stedet for fotball.

IKKE SOM ALLE ANDRE: Oliver Gill kunne fått en god fotballkarriere, men valgte å takke nei til et nytt kontraktstilbud fra Manchester United da han heller vil ta en universitetsutdannelse.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
IKKE SOM ALLE ANDRE: Oliver Gill kunne fått en god fotballkarriere, men valgte å takke nei til et nytt kontraktstilbud fra Manchester United da han heller vil ta en universitetsutdannelse.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De fleste 20-åringer ville nok ikke ha nølt med å sette navnetrekket sitt på en proffkontrakt utstedt av en klubb på Manchester Uniteds størrelse.

Midtstoppertalentet Oliver Gill er imidlertid et unntak. Fra å være en potensiell erstatter for Rio Ferdinand og Nemanja Vidic på sikt, kan han i stedet komme til å følge i sin fars fotspor og bli klubbleder i stedet.

Sønnen til United-toppsjef David Gill har nemlig takket nei til et tilbud om kontraktsforlengelse og har i stedet valgt å takke ja til en studieplass ved prestisjeuniversitetet Durham University hvor han skal studere økonomi, skriver The Telegraph.

Gill junior hadde ennå til gode å få sin førstelagsdebut, men har sittet på benken ved fire anledninger de siste to sesongene, og ble også forberedt på en seniorkarriere gjennom et utlån i Bradford i fjor høst. Han ble også kåret til årets reservelagsspiller i United forrige sesong.

- Oliver ble tilbudt en ny kontrakt av klubben, men har i stedet bestemt seg for å fokusere på studiene, sier en United-talsmann til Telegraph.