- Valgte RBK fordi de var på hugget

Stortalentet Vadim Demidov er klar for Rosenborg.

(Dagbladet.no) Champions League-overraskelsen Rosenborg har slitt med å få spillere til Trondheim i høst. Og samtidig har klubben mistet spillere som Miika Koppinen og Mikael Dorsin.

Nå har trønderne endelig fått napp.

I ettermiddag ble det klart at stortalentet Vadim Demidov (21) har signert for Rosenborg. U21-landslagsspilleren har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben ut 2010-sesongen.

- Jeg er veldig glad for å komme i mål med overgangen, etter at det har vært mye frem og tilbake i det siste. Jeg valgte Rosenborg fordi klubben var på hugget, og jeg synes det virker veldig spennende det som er på gang her oppe, sier Demidov til RBK.no.

I går kveld scoret Demidov Norges første mål i seieren mot Estland på Sør Arena. Flere klubber i Tippeligaen har vært ute etter den tidligere Hønefoss-spilleren, men han valte altså Rosenborg. Til sportsdirektør Knut Torbjørn Eggens store glede.

- Han er en ung lovende spiller av internasjonalt format. Han kjenner mange RBK-spillere gjennom U21-landslaget, og kan spille både sentral midtbane og midtstopper, sier Eggen til klubbens hjemmeside.

ETTERTRAKTET: Vadim Demidov jubler her for gårsdagens scoring i U21-landskampen mot Estland. Flere klubber i Tippeligaen ønsket seg underskriften hans, men han har nå valgt Rosenborg. Foto: TOR ERIK SCHRÖDER/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Vadim Demidov jubler her for gårsdagens scoring i U21-landskampen mot Estland. Flere klubber i Tippeligaen ønsket seg underskriften hans, men han har nå valgt Rosenborg. Foto: TOR ERIK SCHRÖDER/SCANPIX Vis mer