Valon Berisha om kjempesjansen: - Selvfølgelig burde jeg scoret

Stefan Johansen fant Valon Berisha i sideblikket, og resten skulle vært grei skuring. Men det var det ikke.

MISSEN: 
Valon Berisha bommer på en stor sjanse og Estland-keeper Mihkel Aksalu (t.h.) redder hjemmelaget.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
MISSEN: Valon Berisha bommer på en stor sjanse og Estland-keeper Mihkel Aksalu (t.h.) redder hjemmelaget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Estland-Norge 0-0

TALLINN (Dagbladet.no): - Det var en dårlig avslutning, sier Valon Berisha uten å blunke. - Selvfølgelig skulle jeg satt den sjansen.

Men han klarte det ikke. Keeper reddet. Og slik ble det bare 0-0 for Norge i årets første landskamp. På en helt elendig bane.

Banen hadde derimot ingenting med Valon Berishas avslutning å gjøre. Pasningen fra Stefan Johansen var nemlig tilnærmet ferdigscoret. Men ballen ville ikke inn. Og slik ble det som kunne vært en resultatmessig grei kveld ganske middels.

- Det var vel en typisk 0-0 kamp, fortsetter Berisha, nå en smule selvtrøstende. Vi hadde vel tre sjanser, de en, og sånn sett burde vi jo vunnet. Men sånn går det noen ganger, man misser store sjanser.

- Og den jeg misset var altså veldig stor.

Per-Mathias Høgmo hadde vært fornøyd om Valon Berisha hadde scoret. Fordi målet ville gitt seier. Men han henger ikke med hodet etter 0-0 heller. Fordi det var spillere som gledet og deler av det han ønsker å utvikle som var synlig.

- Fra et faglig ståsted er det faser av spillet der jeg synes vi var gode. Vi hadde godt ettertrøkk i perioder, og etter at vi la om til 4-3-3/4-5-1 vant vi også ballen oftere høyt i banen. Og så er det enkeltspillere som gleder, og da spesielt Jo Inge Berget som har tatt store steg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer