Europaligaen:

Valon Berisha spilte hele kampen da Salzburg tapte

Røk 1-3.

TAP: Salzburgs Valon Berisha fikk tillit fra start i bortekampen mot tyske Schalke i europaligaen. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
TAP: Salzburgs Valon Berisha fikk tillit fra start i bortekampen mot tyske Schalke i europaligaen. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Salzburgs Valon Berisha fikk tillit fra start i bortekampen mot tyske Schalke i europaligaen, men midtbanemannen klarte ikke å bidra til poeng. Tyskerne vant 3-1 på eget gress.

Naldo, Leon Goretzka og et selvmål av Duje Caleta-Car sørget for tre scoringer til hjemmelaget. Jonathan Soriano reduserte for gjestene 18 minutter før slutt, men det ble bare et trøstemål. Salzburg har nå tapt to av to kamper i europaligaen så langt denne høsten. Valon Berisha spilte for øvrig hele kampen for gjestene.

Russiske Krasnodar, som vant den andre kampen i gruppen 5-2 mot Nice torsdag, leder gruppe I med seks poeng. Schalke har samme poengsum, men svakere målforskjell en det russiske laget. Både Salzburg og Nice står på 0 poeng.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer