RETT INN:  Gustav Valsvik fikk sin debut samme dag som han ble kjøpt. Her fra tida i Strømsgodet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
RETT INN:  Gustav Valsvik fikk sin debut samme dag som han ble kjøpt. Her fra tida i Strømsgodet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Valsvik fikk skryt etter debut

Samme dag som Gustav Valsvik ble presentert av tyske Eintracht Braunschweig debuterte stopperen i en treningskamp mot Hertha Berlin lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

23-åringen startet kampen for sitt nye lag i 1-2-tapet mot Hertha Berlin, men ble tatt av etter 64 minutter i det som var hans uoffisielle debut for 2. Bundesliga-laget.

– En god start for nordmannen, skriver hans nye klubb på Twitter, som etter kampen la ut et bilde av Valsvik sammen med fansen med teksten «Ettertraktet nykommer! Gustav Valsvik tar seg tid til fansen etter kamp».

Et Hertha Berlin-lag uten Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred vant treningskampen 2-1. Genki Haraguchi og Sami Allagui sørget for målene. Ordan Ademi scoret hjemmelagets mål.

Valsvik har fått draktnummer 5 og har signert en kontrakt med tyskerne som strekker seg til 2020. Det bekreftet klubben på sin hjemmeside lørdag.

– Jeg er veldig glad for at jeg er klar for Braunschweig. Dette er et riktig steg i karrieren min. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sa Valsvik etter at overgangen fra Strømsgodset ble bekreftet.

Eintracht Braunschweig ga ingen detaljer rundt overgangssummen klubben har betalt Strømsgodset for 23-åringen, men Bild-journalist Dennis Schlüter melder på Twitter at tyskerne måtte ut med rundt sju millioner kroner for stopperen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer