Valverde spurtslo Sagan i tøff avslutning

Tok tid på sine rivaler.

DUELL:  Det ble en duell mellom Peter Sagan og Alejandro Valverde i den avsluttende motbakkespurten, hvor sistnevnte til slutt kunne juble for seier. Foto: AFP PHOTO/JOSE  JORDAN
DUELL: Det ble en duell mellom Peter Sagan og Alejandro Valverde i den avsluttende motbakkespurten, hvor sistnevnte til slutt kunne juble for seier. Foto: AFP PHOTO/JOSE JORDAN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Alejandro Valverde (Movistar) vant den fjerde etappen av Spania rundt etter å ha spurtslått Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) og Daniel Moreno (Katjusja) i den krevende avslutningen.

Dermed tok spanjolen sin åttende seier for sesongen, og tok viktige bonussekunder på sine rivaler i sammendraget.

- Jeg vet at Sagan er veldig sterk, men da jeg så at det var 200 meter igjen, visste jeg at jeg kunne ta en seier, sier 35-åringen til Eurosport etter målgang.

Sagan hadde nok håpet på å følge opp gårsdagens seier med en ny triumf, men måtte nøye seg med andreplassen.

- Det var veldig varmt i dag, og jeg var lenge i front. Jeg spurte Valverde om de kunne hjelpe med å hente inn bruddet, men de hadde ingen interesse av det.

- Stigningen var veldig hard, jeg må også være fornøyd med en andreplass i en så hard avslutning, sier slovaken.

Johan Esteban Chaves (Orica-GreenEdge) beholdt den røde ledertrøyen.

Slik gikk det tilDagens utbrudd besto av Nikolas Maes (Etixx-QuickStep), Mickel Delage (FDJ), Kristijan Durasek (Lampre), Jimmy Engoulvent (Europcar), Bert-Jan Lindeman og Markel Irizar (Trek). 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.