Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykkel:

Valverde tok over sammenlagtledelsen i Catalonia

Veteran i form.

LEDER: Alejandro Valverde vant kongeetappen i Volta a Catalunya på hjemmebane og tok over sammenlagtledelsen i sykkelrittet foran Tour de France-vinner Chris Froome.
  Foto: NTB Scanpix
LEDER: Alejandro Valverde vant kongeetappen i Volta a Catalunya på hjemmebane og tok over sammenlagtledelsen i sykkelrittet foran Tour de France-vinner Chris Froome.  Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alejandro Valverde vant kongeetappen i Volta a Catalunya på hjemmebane og tok over sammenlagtledelsen i sykkelrittet foran Tour de France-vinner Chris Froome.

Valverde distanserte kanonene Chris Froome og Alberto Contador på fredagens etappe.

Den spanske veteranen vant etappen 13 sekunder foran Froome og Contador som kom sammen inn til mål. I sammendraget leder Movistar-rytteren 21 sekunder foran Froome. Contador er 47 sekunder bak sin landsmann.

Valverde vant også den tredje etappen av rittet onsdag. Dagen før ble han og resten av Movistar-laget ilagt tidsstraff og fratatt etappeseieren på lagtempoen.

Tejay van Garderen ledet rittet før fredagens etappe, men amerikaneren falt av i den siste stigningen opp til Lo Port.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media