BITER IGJEN:  Luis Suarez´ gjentatte biteskandaler har nå sørget for at en vampyr-karakter i en barnebok er basert på han. Foto: NTB Scanpix / Peter Barron/Paul Wick.
BITER IGJEN: Luis Suarez´ gjentatte biteskandaler har nå sørget for at en vampyr-karakter i en barnebok er basert på han. Foto: NTB Scanpix / Peter Barron/Paul Wick.Vis mer

Vampyrkarakter i barnebok basert på Luis Suarez

Biteskandalene slår tilbake.

(Dagbladet): Denne sesongen har det vært nesten utelukkende positive skriverier om Luis Suarez. Barcelona-stjernen var en viktig bidragsyter til at katalanerne vant serie, cup og Champions League.

Uruguayneren har holdt seg i skinnet etter at han beit Girogio Chiellini under fjorårets VM-sluttspill. Biteskandalen sørget for at 28-åringen mistet starten på Barcelona-sesongen og at han fortsatt er suspendert fra landslagsspill. Det var heller ikke første gang spissen tok tenna fatt i en kamp.

Branislav Ivanovic var målet sesongen før. Liverpool-angriperen satte tenna rett i Chelsea-forsvarens høyre arm. Ikke nok med det. Høsten 2010, mens han spilte for Ajax, ble han utestengt i sju kamper for å bite PSV-spiller Otman Bakkal.

Og det er på bakgrunn av disse hendelsene Suarez nå har fått en karakter oppkalt etter seg.

 BOKA:  Daydreaming Daisy McCloud. Foto: Splash/Peter Barron/Paul Wick
BOKA: Daydreaming Daisy McCloud. Foto: Splash/Peter Barron/Paul Wick Vis mer

I barneboka «Daydreaming Daisy McCloud» finner vi en vampyr med navnet Luis i det som tilsynelatende er en Liverpool-drakt.

- Mens jeg skrev boka, var Luis Suarez igjen i trøbbel for å ha bitt en motspiller, sier forfatteren Peter Barron ifølge Daily Mail.

Boka er den siste Monstrous Morals-serien.

- Da jeg trengte en spiss for å fullføre Monstrous-serien passet han perfekt. Jeg bare håper han ser humoren i det, så det ikke kommer tilbake og biter meg i ræva, forteller Barron.

 BITESKANDALE:   Giorgio Chiellini ble bitt av Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO/ YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA
BITESKANDALE: Giorgio Chiellini ble bitt av Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO/ YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA Vis mer