Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

van Bommel: - Spurs en sovende gigant

PSVs midtbanegigant vil vekke Tottenham.

Mark van Bommel snakker nok en gang om muligheten for å kunne flytte fra Eindhoven og begynne å spille fotball i England. Med et nederlandsk trenerteam på White Hart Lane, er det nok en gang Tottenham som står øverst på ønskelista til den komplette midtbanespilleren.

- Jeg kjenner Frank Arnesen og Martin Jol svært godt, og jeg håper virkelig at noe skjer, sier van Bommel ifølge BBC.

Mange nordmenn har nok lagt merke til van Bommel i Rosenborgs møter med PSV denne høsten. I onsdagens kamp mellom PSV og Arsenal, slo krølltoppen corneren som førte til PSVs ledermål.

- Jeg har oppnådd alt i Nederland og jeg føler meg klar for en ny utfordring. Jeg er 27 år gammel nå og det er på tide å flytte på seg.

Keller til USA

Etter at Tottenham kjøpte Paul Robinson fra Leeds i sommer, har tidligere førstevalg i mål, Kasey Keller, blitt lånt ut til Southampton. Nå vurderer USAs førstevalg å dra hjem over dammen.

- Tottenham tok fra meg plassen på laget uten at jeg spilte dårlig - det er svært frustrerende, sier 34-åringen med 75 landskamper for USA, sier Keller.

- Det spiller ingen rolle om jeg er god på trening, i reservekamper eller hva jeg gjør. Jeg får uansett ikke spille i Tottenham. Jeg begynner å bli klar for å dra hjem til USA, hvis det er det riktige valget for meg og min familie.

SPURSFAN: Mark van Bommel takler Ashley Cole, som spiller for Tottenhams erkerival Arsenal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media