van Bommel: - Spurs en sovende gigant

PSVs midtbanegigant vil vekke Tottenham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mark van Bommel snakker nok en gang om muligheten for å kunne flytte fra Eindhoven og begynne å spille fotball i England. Med et nederlandsk trenerteam på White Hart Lane, er det nok en gang Tottenham som står øverst på ønskelista til den komplette midtbanespilleren.

- Jeg kjenner Frank Arnesen og Martin Jol svært godt, og jeg håper virkelig at noe skjer, sier van Bommel ifølge BBC.

Mange nordmenn har nok lagt merke til van Bommel i Rosenborgs møter med PSV denne høsten. I onsdagens kamp mellom PSV og Arsenal, slo krølltoppen corneren som førte til PSVs ledermål.

- Jeg har oppnådd alt i Nederland og jeg føler meg klar for en ny utfordring. Jeg er 27 år gammel nå og det er på tide å flytte på seg.

Keller til USA

Etter at Tottenham kjøpte Paul Robinson fra Leeds i sommer, har tidligere førstevalg i mål, Kasey Keller, blitt lånt ut til Southampton. Nå vurderer USAs førstevalg å dra hjem over dammen.

- Tottenham tok fra meg plassen på laget uten at jeg spilte dårlig - det er svært frustrerende, sier 34-åringen med 75 landskamper for USA, sier Keller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.