Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van der Sar tok farvel da United feiret nummer 19

- Ferguson kjøpte meg et par år for seint.

MESTERE: Endelig kunne Manchester United-spillerne heve troféet som beviser at de har vært det beste laget i engelsk Premier League denne sesongen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
MESTERE: Endelig kunne Manchester United-spillerne heve troféet som beviser at de har vært det beste laget i engelsk Premier League denne sesongen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

(Dagbladet): Manchester United - Blackpool 4-2.

Manchester United avsluttet med stil hjemme mot nedrykksklare Blackpool i ettermiddag, og hadde all grunn til å juble da ligatrofé nummer 19 kunne heves foran fansen på Old Trafford.

Ni poeng ned til sølvvinner Chelsea ble komfortabelt til slutt, men Alex Ferguson mener fortsatt denne årgangen av Premier League har vært en av de tøffeste på lenge.

- For en sesong. Jeg tror ikke vi har opplevd en så dramatisk sesong som denne, og vi må gi all ære til kampånden vi har vist. Spillerne har vært helt brilliante, godt gjort av dem, sier skotten, ifølge klubbens hjemmesider.

TAKKET FOR SEG: Kaptein Edwin van der Sar spilte sin siste hjemmekamp for Manchester United. Han legger opp etter Champions League-finalen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
TAKKET FOR SEG: Kaptein Edwin van der Sar spilte sin siste hjemmekamp for Manchester United. Han legger opp etter Champions League-finalen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

- Spenningen og alle disse målene i siste minutt, jeg skjønner ikke hvordan dere overlever. Det er i klubbens natur, vi gjør det på den måten. Når jeg ser tilbake tenker jeg alltid på de siste-liten-scoringene som kjennetegner innstillingen i Manchester United, sier Ferguson, henvendt til supporterne.

Pokaljubelen ble også målvakt Edwin van der Sars avskjed med Old Trafford, nederlenderen spilte sin siste hjemmekamp i ettermiddag, og legger opp etter Champions League-finalen neste uke.

- Jeg vil takke manageren, han kjøpte meg for seks år siden, kanskje et par år for seint. Jeg skulle ønske jeg hadde kommet tidligere, jeg har virkelig nytt tida her, sier van der Sar.

- Fansen og de andre spillerne har vært fantastiske. Jeg kommer alltid til å ha en plass i hjertet for Manchester United, verdens største klubb. Ses neste lørdag, la oss ta den pokalen, sier nederlenderen, med tanke på nettopp finalen mot Barcelona.

DRAMATISK:  Alex Ferguson mener årets sesong er en av de mest dramatiske på lenge.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
DRAMATISK: Alex Ferguson mener årets sesong er en av de mest dramatiske på lenge.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media