Van der Vaart slapp en..

Varmet benken litt ekstra. Avslørt av BBC.

• Se klippet der van der Vaart gir nytt innhold til uttrykket «benkevarmer» på BBCs nettsider!

(Dagbladet.no): De fleste med en viss kjennskap til det engelske språket trakk nok bittelitt på smilebåndet første gang de hørte om den nederlandske fotballspilleren Rafael van der Vaart.

Med et etternavn som uttales likt som det engelske ordet for flatulens, er det kanskje heller ikke så rart at HSV-spilleren foreløpig har holdt seg unna fotballøya, i det minste i yrkessammenheng.

Akkurat dét hindrer selvfølgelig ikke britene i å ha det litt moro på nederlenderens bekostning, men van der Vaart gjorde det heller ikke direkte vanskelig for underbuksevitsemakerne under tirsdagens kamp mot Romania.

Vingen var plassert på sidelinja fra start, og underveis i kampen gjorde han benketilværelsen bare ekstra ubehagelig for reservekameratene.

Den engelske spisshelten Gary Lineker syntes det hele var så morsomt at han bare måtte vise det i sitt eget EM-program på BBC, til stor glede for gjestene:

• Se klippet der van der Vaart gir nytt innhold til uttrykket «benkevarmer» på BBCs nettsider!

PASSER SEG NOK MER HER: Det spørs vel om ikke Rafael van der Vaart viser litt mer hensyn når han er på tenniskamp med kona Sylvie. Foto: EPA/SCANPIX
PASSER SEG NOK MER HER: Det spørs vel om ikke Rafael van der Vaart viser litt mer hensyn når han er på tenniskamp med kona Sylvie. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer
Van der Vaart slapp en..