GIFT I SYV ÅR: Rafael van der Vaart og kona Sylvie skal skilles etter en voldsepisode på nyttårsaften. Foto: SCANPIX/AP/dapd, Nigel Treblin
GIFT I SYV ÅR: Rafael van der Vaart og kona Sylvie skal skilles etter en voldsepisode på nyttårsaften. Foto: SCANPIX/AP/dapd, Nigel TreblinVis mer

Van der Vaart slo ned kjendiskona på nyttårsaften

Nå skal de to skilles.

(Dagbladet): Fotballstjernen Rafael van der Vaart skal skilles fra kona Sylvie etter en voldsepisode på nyttårsaften, skriver tyske Bild.

Ifølge avisa slo Hamburg-spilleren kona i bakken under en fest. Ekteskapet skal ha skrantet i lengre tid.

- Jeg er veldig lei meg for at det ikke fungerte mellom oss. Vi må selv ta ansvaret for det. Både Sylvie og jeg er nødt til å innrømme at vårt ekteskap ikke fungerte, sier van der Vaart, ifølge sporten.dk.

Nederlenderen avsluttet i fjor et tidvis vellykket opphold i Tottenham, etter å ha spilt for Real Madrid før overgangen til England. I høst dro han til Tyskland for å spille for Hamburg.

Sylvie van der Vaart skal ha tilgitt mannen voldsepisoden nyttårsaften, men det blir likevel skilsmisse. Parets felles sønn vil bo med sin mor.

- Det var veldig dumt av meg. Jeg er en idiot, sier Rafael van der Vaart om volden.

- Jeg er veldig lei meg. Det skulle aldri skjedd.

Også Sylvie van der Vaart er en stor kjendis i Mellom-Europa, etter flere tv-opptredener i Nederland og Tyskland.

Hun giftet seg med den nederlandske landslagsspilleren i juni 2005.

- Vi har dessverre glidd fra hverandre over tid. Det har vært en gradvis prosess som viste seg vanskelig å stoppe. Selv om det kan høres rart ut, så elsker vi og respekterer vi fortsatt hverandre, sier Sylvie.