Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

van Flaks

LONDON (Dagbladet): Har du lest dette tidligere? United ligger under på overtid, og så scorer laget. I går kveld igjen. I det 94. minutt på straffe ved Ruud van Nistelrooy. Flaks eller dyktighet? Begge deler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi skapte så mange sjanser, men vi misbrukte for mange av dem, og så var deres keeper fabelaktig, sa den iskalde straffetaker van Nistelrooy etter kampen.

- Vi burde ha ledet ved pause, men de er et vanskelig lag å score mot, la han til.

- Vi hadde sjanser nok til å avgjøre før straffen, sa sir Alex Ferguson, som så at United hadde flust med fete måltilbud, spesielt etter pause.

Ruud van Nistelrooy hadde et skudd i stolpen. David Beckham vridde en utenfor. Roy Keane lobbet over fra kort hold. Ryan Giggs dundret en volley mot det lengste hjørnet. Paul Scholes hadde en flyende heading mot stolpen, og innbytter Ole Gunnar Solskjær hadde klokketreff fra kort hold.

Fantomkeeper

Men, ingenting ville forbi kveldens store franske helt, målvakta Mickaël Landreau, 1,84 m høy, 80 kilo tung. Han var i fantomhumør, og var også etter van Nistelrooys straffe.

Med ett poeng trenger United cirka en hjemmeseier for å gå videre i mesterligaen. Den får de nok neste uke, når Nantes kommer til Old Trafford. Forresten, United var storfavoritter i går kveld også, men Nantes var kloke og spilte en utmerket førsteomgang. Etter pause var de forsvarsløver.

Ni minutter ut i kampen ble det 1- 0, et sirkusgoal ved rumeneren Viorel Moldovan.

Taktiske franskmenn

Nantes burde ha økt ledelsen, men klubben sliter med å score. Deres United-mål var det andre i Champions League, men franskmennene skal ha ros for taktisk klokhet. De dro tempoet ned, og avslørte gang på gang at Uniteds bakre firer er åpen som den berømte låvedøra. Heldigvis for United var Fabien Barthez grunnsolid.

United åpnet med Solskjær på benken i går, i hans hundrede kamp som innbytter.

PÅ OVERTID: Ruud van Nistelrooy (t.v.) satte inn straffesparket, og OK - det var bortimot rettferdig. Gary Neville i midten, David Beckham til høyre.
Hele Norges coronakart