Van Gaal: - Welbeck var mest bare en innbytter

I kveld kan salget komme til å straffe United.

BLOMSTRER: Danny Welbeck har blomstret etter at han kom til Arsenal. Louis van Gaal sier at 23-åringen bare ville fungert som innbytter om han hadde blitt i United. Foto: EPA / SEAN DEMPSEY / NTB Scanpix
BLOMSTRER: Danny Welbeck har blomstret etter at han kom til Arsenal. Louis van Gaal sier at 23-åringen bare ville fungert som innbytter om han hadde blitt i United. Foto: EPA / SEAN DEMPSEY / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Arsenal - Manchester United i vårt fotballstudio fra kl. 18.30!

(Dagbladet): Det ble noen heseblesende timer natt til andre september. Danny Welbeck ble klar for Arsenal i siste time, mens Manchester Unted sikret seg Radamel Falcao på lån fra Monaco.

I kjølevannet av salget av Welbeck, har mange hevdet at United aldri burde ha latt 23-åringen dra. Paul Scholes er blant de som mener Welbeck burde blitt på Old Trafford - særlig siden har han scoret fem mål siden han flyttet til London.

Kan straffe gamlelaget I kveld kan nettopp Danny Welbeck være den som straffer Manchester United, når de kommer på besøk til Emirates.

Men United-manager Louis van Gaal virker ikke til å være bekymret for å bli senket av en tidligere spiller. For nederlenderen sier til engelske medier at Welbeck ikke ville vært noe annet enn en innbytter i United.

- Jeg trenger ikke å bevise at jeg hadde rett. Hvorfor skal jeg måtte bevise det? Jeg har allerede sagt det jeg mener - han var ikke en startellever-spiller, han var mest bare en innbytter, sier van Gaal, ifølge engelske Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer