Van Gaal avslører: To spillere nektet å ta den første straffen. Så bommet Vlaar

Kan ha kostet en finaleplass.

BOM BOM:  I etterkant av kampen skal nemlig den påtroppende Manchester United-sjefen ha forklart at to spillere nektet å ta den første straffa. Dermed ble det Aston Villa-stopperen Ron Vlaar som åpnet ballet. Uten hell. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
BOM BOM: I etterkant av kampen skal nemlig den påtroppende Manchester United-sjefen ha forklart at to spillere nektet å ta den første straffa. Dermed ble det Aston Villa-stopperen Ron Vlaar som åpnet ballet. Uten hell. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Få med deg alt fra Brasil i VM direkte

(Dagbladet): Sent i går kveld ble det klart at Argentina slår følge med Tyskland til VM-finalen etter en dramatisk straffesparkkonkurranse i Sao Paulo.

Nederland bommet på to av sine straffer, mens Argentina var et par hakk hvassere og scoret på alle sine fire.

Men som den nederlandske landslagssjefen Louis van Gaal avslørte i etterkant kunne det hele vært helt annerledes.

To spillere nektet I etterkant av kampen skal nemlig den påtroppende Manchester United-sjefen ha forklart at to spillere nektet å ta den første straffa. Dermed ble det Aston Villa-stopperen Ron Vlaar som åpnet ballet. Uten hell.

- Det er viktig å få en god start og score på den første straffa. Jeg spurte to spillere om å ta ballen før jeg endte opp med Vlaar, sier van Gaal ifølge Daily Mail.

Vlaar hadde en meget god kamp i midtforsvaret til Nederland, men Sergio Romero reddet det svake forsøket fra elleve meter.

- Jeg synes han (Vlaar) var banens beste, og tenkte dermed at han er den med best selvtillit. Det viser bare hvor vanskelig det er å score i en slik situasjon, sier van Gaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer