FORBEREDT TIL STORKAMP: Louis van Gaal og hans Manchester United tar i morgen imot Liverpool på Old Trafford.
FORBEREDT TIL STORKAMP: Louis van Gaal og hans Manchester United tar i morgen imot Liverpool på Old Trafford.Vis mer

Van Gaal bekrefter misnøye blant United-spillerne

- Men det er ikke det dere har skrevet om.

Følg Manchester United - Liverpool i Dagbladets Fotballstudio fra 18.30 lørdag!

(Dagbladet): De siste dagene har det ulmet rapporter om at flere Manchester United-spillere skal ha vært misfornøyde med manager Louis van Gaal.

Flere spillere skal ha konfrontert nederlenderen, bekymret over sjefens strenge treningsregime, skrev The Times.

På en pressekonferanse foran storkampen mot Liverpool i morgen, ble United-sjefen konfrontert med dette. Han bekreftet at det var sant.

Bekreftet misnøye - En konsekvens av vår filosofi er at vi er nødt til å gjøre en del fornyelse. Kan du forestille deg hvordan det føles når en venn av deg må forlate klubben? Rooney og Carrick, kapteinene, kom til meg og fortalte at stemningen i troppen var litt nedstemt. «Vi sier det for å hjelpe deg», sa de. Jeg gikk til spillerne for å diskutere enkelte ting, uten å avsløre innholdet i samtalen. Jeg kan i alle fall avsløre at det ikke var tingene dere har skrevet om, sa han ifølge TV 2.

Van Gaal mente imidlertid at temaene her ikke har vært de samme som har blitt skrevet om i pressen, og sier at han har et godt forhold til spillergruppa.

- Jeg har et strålende forhold til spillerne mine. De er fornøyde med meg og jeg er fornøyd med dem. Et eksempel på det er at noen spillere kom til meg for å beklage det som har blitt skrevet, sa nederlenderen.

• Les også: Denne mannen får skylda for misnøyen blant United-spillerne

Starter i morgen? Van Gaal fikk naturligvis også spørsmål rundt David De Gea, som i dag signerte en kontraktsforlengelse med Manchester United. Det var en dårlig skjult hemmelighet at sisteskansen ønsket seg til hjembyen og Real Madrid, men overgangen falt gjennom i tolvte time.

Så kom helomvendingen, og De Gea forlenget med Manchester United.

United-manageren bedyret at han hele tiden håpet at stjernekeeperen skulle bli i klubben, og trodde fortsatt det fantes muligheter for kontraktsforlengelse, selv da ryktene rundt spanjolen var på sitt sterkeste.

- Som jeg alltid har fortalt dere, er overganger prosesser der alt kan skje - særlig på slutten. Jeg håpet helt til slutten at vi skulle beholde ham. Han var riktignok i praksis solgt, men nå er jeg veldig glad for at han blir her.

Men om De Gea starter morgendagens storoppgjør, gjenstår å se.