Van Gaal bestemmer seg for hvem som vrakes etter turneen

Vil ikke røpe navn.

MØTER LIVERPOOL Manchester United og manager Louis van Gaal møter Liverpool på USA-turneen i natt. Om kort tid vil van Gaal også finne ut hvem som får være med videre i United-stallen. Foto: AFP PHOTO/Nicholas KAMM
MØTER LIVERPOOL Manchester United og manager Louis van Gaal møter Liverpool på USA-turneen i natt. Om kort tid vil van Gaal også finne ut hvem som får være med videre i United-stallen. Foto: AFP PHOTO/Nicholas KAMMVis mer

Manchester United avrunder USA-turneen mot erkerival Liverpool natt til tirsdag. Det er flere av spillernes siste sjanse til å vise seg fram for Louis van Gaal.

Uniteds nye manager sa før USA-turneen at alle skulle få sjansen til å vise seg fram. Laget har prestert i van Gaals nye system, og før kampen mot Liverpool har de vunnet fire på rad: 7-0 mot Los Angeles Galaxy, 3-1 mot Roma, seier på straffesparkkonkurranse mot Inter, og 3-1 mot Real Madrid.

Likevel er det spillere som ikke kommer til å være med i planene til van Gaal.

Portugisiske Nani tippes å måtte forlate klubben, og britiske presse tror også spillere som Shinji Kagawa, Javier Hernández og Nick Powell er i faresonen.

Marouane Fellaini er ikke med på turneen ettersom han spilte kvartfinale i VM for Belgia, men få tror han har en framtid under van Gaal. Han trener for tiden i Manchester. Brasilianske Andersons dager i klubben virker også talte.

- Jeg tar avgjørelsen etter turneen. Jeg vet mer nå enn jeg gjorde før. Det har vært litt lite tid. Når en spiller ikke er med i planene, må de få sjansen til å spille et annet sted. Jeg skal gi spillerne beskjed når turneen er over, men vil ikke si noe til dere i mediene, sier van Gaal ifølge klubbens nettsted.

(NTB)