FÅR KRITIKK: Maradona liker ikke van Gaals behandling av Falcao.
Reuters / Phil Noble/NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Maradona liker ikke van Gaals behandling av Falcao. Reuters / Phil Noble/NTB ScanpixVis mer

- Van Gaal er nærmere djevelen enn noe annet

Maradona slakter managerens behandling av Falcao.

(Dagbladet): Falcao har ikke vært den suksessen Manchester United-fansen hadde håpet på. 29-åringen står bokført med fire scoringer i løpet av snaut 1000 minutter med fotball etter at låneavtalen med United ble inngått.

Colombianeren har varmet benken i Manchester United de siste fem kampene. Det ser derfor ikke ut til at låneavtalen med Monaco vil utvikle seg til å bli en permanent overgang for spissen.

Legenden Diego Maradona mener Falcao ikke har fått en skikkelig sjanse til å vise seg fram i England, og slakter United-manager Louis van Gaals behandling av Falcao.

- Van Gaal er ikke en snill mann. Van Gaal er nærmere djevelen enn noe annet, sier Maradona på en pressekonferanse i forbindelse med promoteringen av en kamp i Colombia. Det melder Sky Sports.

LANGER UT: Diego Maradona. Foto: EPA/LEONARDO MUNOZ/NTB Scanpix
LANGER UT: Diego Maradona. Foto: EPA/LEONARDO MUNOZ/NTB Scanpix Vis mer

Falcao sleit med en alvorlig kneskade forrige sesong. Det hindret ham i å delta i VM i Brasil. Angriperen har ikke vært like effektiv foran mål etter skadeproblemene, og leter etter storformen.

- Tiden hans ble forkortet etter skaden og han må tilpasse seg etter overgangen, sier Maradona.

Maradona besøkte blant annet Manchester da Manchester United tapte for Liverpool i fjor.

United har muligheten til å kjøpe Falcao for 43 millioner pund denne sommeren. Det spørs om ikke pruting på den prisen vil være mulig, dersom klubben fortsatt ønsker seg 29-åringens tjenester etter endt sesong.