- HELDIGE: Louis van Gaal hevder Middlesbrough var heldige da de slo United ut av ligacupen i går kveld. Foto: AP Photo/Jon Super
- HELDIGE: Louis van Gaal hevder Middlesbrough var heldige da de slo United ut av ligacupen i går kveld. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Van Gaal etter ligacup-blemma: - Jeg kan ikke ta straffene

Slått ut av Middlesbrough.

Manchester United - Middlesbrough 0-0, 3-1 etter straffekonk.

(Dagbladet): Manchester United og Middlesbroughs oppgjør i ligacupen dro ut i de sene kveldstimer. Etter at oppgjøret dro seg mot ekstraomganger og senere straffespark, feilet United-heltene.

Og United røk ut av ligacupen i fjerde runde.

United-manager Louis van Gaal var naturligvis ikke fornøyd - men hevdet likevel at Middlesbrough var heldige.

- Dette er som på kasinoet, man havner på rød eller svart. De var heldige, men selvfølgelig er det også noe man kan styre. Vi trente på straffespark i går, men det er sånn det er. Jeg kan ikke ta dem, sier Louis van Gaal til BBC.

Unge Andreas Pereira var den eneste United-spilleren som klarte å sette ballen i mål. Både Wayne Rooney og Ashley Youngs straffer ble reddet av keeper, mens Michael Carricks ble blåst over mål.

Det er den fjerde straffekonkurransen på rad Manchester United taper, ifølge BBC.

- Min følelse var at vi var så nært, og at vi skapte mange sjanser, spesielt i andre omgang og på overtid. Vi hadde sjanser fra en meter og to meter foran mål. Vi må sette de, sier van Gaal.

- Men i fotball er det målene som teller. Ikke sjansene.