- Van Gaal får sparken i kveld hvis det blir tap

Klubben stiller ultimatum, ifølge Daily Star.

HARDT PRESSET: Manchester United-manager Louis van Gaal kan miste jobben i kveld. Foto: 
Action Images via Reuters / Paul Childs
HARDT PRESSET: Manchester United-manager Louis van Gaal kan miste jobben i kveld. Foto: Action Images via Reuters / Paul Childs Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Louis van Gaal begynner å bli vant til det, men nå virker presset og ryktene om hans avgang å være sterkere enn noensinne.

Etter den tidlige Champions League-exiten, svake resultater i Premier League og ydmykelsen mot danske Midtjylland i Europa League forrige uke, er det ikke lenger noen bønn for nederlenderen:

Hvis Manchester United taper mot Shrewsbury i FA Cupen i kveld, får van Gaal sparken, hevder Daily Star.

Tålmodigheten til Ed Woodward skal være over. Klubben orker ikke flere ydmykelser. Etter tapet mot Midtjylland på torsdag, sang United-supporterne synger «We're fuckcing shit». Både fansen og ekspertene var nådeløse mot storklubben fra Manchester.

- Patetisk av Manchester United. Utspilt av et lag som ikke har spilt på to måneder. Mangel på lederskap, taklinger og hjerte. Livløst under Louis van Gaal, skrev en av Englands mest anerkjente fotballskribenter, Henry Winther på Twitter.

De røde djevlene kommer imidlertid til kampen mot Shrewsbury med en svekket tropp. Ingen engelske klubber har flere på skadelisten enn Manchester United.

På skadelisten finner vi blant annet spillere som Wayne Rooney, David de Gea, Bastian Schweinsteiger, Marouane Fellaini, Matteo Darmian, Marcos Rojo, Luke Shaw, Antonio Valencia, Phil Jones og Ashley Young.

Det er imidlertid ingen unnskyldning for van Gaal. I kveld er bare seier godt nok for nederlenderen, ifølge Daily Star.

José Mourinho har lenge vært favoritten til å overta for nederlenderen, men ifølge flere engelske aviser verserer det ingen dialog mellom portugiseren og Manchester United.

I stedet seiler assistentmanager Ryan Giggs opp som den største favoritten til å erstatte van Gaal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer