Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Gaal før Liverpool-kampen i kveld: - Vi skylder fansen et resultat

Storkamp i Europa League.

MÅ LEVERE: Ander Herrera og Louis van Gaal på gårsdagens pressekonferanse før Europa League-kampen.Foto: Mercury Press/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
MÅ LEVERE: Ander Herrera og Louis van Gaal på gårsdagens pressekonferanse før Europa League-kampen.Foto: Mercury Press/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United ble regelrett partert av ekspertene etter forrige ukes ydmykende tap mot Liverpool i Europa League. 

I en særdeles vanskelig sesong var tapet mot erkerivalen, og det som ser ut som en sikker exit av turneringen, vanskelig å svelge for fansen. 

Det har utskjelte Louis van Gaal også fått med seg. Før kveldens returoppgjør forteller manageren ifølge The Guardian, at fansen fortjener en topp-prestasjon på Old Trafford i kveld. En prestasjon som ender med avansement i Europa League. 

- Ja, men vi skylder alltid fansen et stort resultat, for det er det de betaler for å se, sier van Gaal, før han roter seg ned i sin sedvanlige tåkeprat. 

- Vi er nødt til å levere, men i idrett kan du vinne og tape. Det må du akseptere. Det er vanskelig, men du må akseptere det, sier han. 

Med 2-0 i sekken fra Anfield lever United farlig om de slipper inn mål på hjemmebane. Da må de røde fra Manchester i så fall score fire for å avansere. 

Ander Herrera vil ikke være med på at de ikke kriget i den første kampen, men innrømmer at United var altfor dårlige på Anfield. Han tror det blir omvendt i kveld.

- Når du spiller en så dårlig kamp må du ikke tenke så mye på det som skjedde. Den neste utfordringen er Liverpool, den største motstanderen for både fansen og rent historisk, sier Herrera, og minner om at han har slått Liverpool i fire av de fem kampene han har spilt mot dem. 

Og spesielt hjemme på Old Trafford mener han det har vært klasseforskjell. 

- De er ikke så komfortable når de spiller foran våre fans, sier han. 

Åttendedelsfinalen i Europa League mellom Manchester United og Liverpool starter klokka 21.05 i kveld.

PS! Dagbladets oddsekspert, Lars Dybwad, levner ikke hjemmelaget en halv sjanse til avansement, og setter pengene sine på ren B i kveld. Les tipset her

Hele Norges coronakart