AVVISER SPLID: Manchester United-manager Louis van Gaal blåser av påstandene om at han skal være misfornøyd med klubbens styreformann Ed Woodward. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix
AVVISER SPLID: Manchester United-manager Louis van Gaal blåser av påstandene om at han skal være misfornøyd med klubbens styreformann Ed Woodward. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB ScanpixVis mer

Van Gaal forsvarer sjefen etter påstander om misnøye

Ed Woodward har fått kritikk etter at Chelsea snappet Pedro.

Manchester United-manager Louis van Gaal blåser av påstandene om at han skal være misfornøyd med klubbens styreformann Ed Woodward.

Woodward har fått kritikk etter at Chelsea snappet Pedro Rodríguez torsdag. Barcelona-spilleren har i lengre tid vært koblet til United, og ifølge britiske medier har overgangen nærmest vært i boks. Nå stilles det spørsmål ved hvorfor Woodward ikke lyktes med å sluttføre handelen.

Louis van Gaal hevder imidlertid hardnakket at han har et godt forhold til klubbens styreformann, og at han har stor tillit til at Woodward vil hente de beste spillerne til Old Trafford.

- Jeg får en fornemmelse at av dere vil skape splid mellom Ed Woodward og meg. Aldri, aldri, sa nederlenderen på en pressekonferanse fredag ifølge Teamtalk.

Rett mann - Jeg får oppdateringer av ham hver eneste dag, og jeg stoler på ham, tilføyde van Gaal.

Nederlenderen gikk enda lenger i sitt forsvar av sjefen.

- Jeg tror ikke kritikerne skal tvile på Ed Woodward, fordi han har bevist i mange år at han er rett mann på rett sted, sa van Gaal.

Britiske medier skrev tidligere denne uken at Woodward personlig reiste til Barcelona mandag for å fullføre Pedro-overgangen. Tre dager senere endte spanjolen likevel i Chelsea.

Angrep mediene United-manager van Gaal har tidligere sagt at Barcelona-spilleren passer profilen til den spilleren han ønsker seg. Konfrontert med det fredag, serverte imidlertid nederlenderen en tirade mot journalistene.

- Når dere spør meg «Passer han profilen?», kan jeg ikke lyve. Jeg sa «Ja». Men jeg sa ikke at jeg var interessert i spilleren. Det er forskjellen. Men dere hevder jeg er interessert. Jeg svarte bare på spørsmålet. Det er en annen ting, sa United-sjefen.

Lørdag kommer Newcastle på besøk til Old Trafford i den tredje Premier League-rundens tidligkamp. Avspark er 13.45.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram