Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Gaal fortsetter å lange ut mot mangelen på vinterpause: - Det er ondskap

Tror det er derfor engelske lag sliter i Champions League.

KRITISK: Manchester United-manager Louis van Gaal mener mangelen på en vinterpause i engelsk fotball er årsaken til at engelske lag har slitt i mesterligaen. Han kaller mangelen på en pause for «ondskap».
KRITISK: Manchester United-manager Louis van Gaal mener mangelen på en vinterpause i engelsk fotball er årsaken til at engelske lag har slitt i mesterligaen. Han kaller mangelen på en pause for «ondskap». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-manager Louis van Gaal mener mangelen på en vinterpause i engelsk fotball er årsaken til at engelske lag har slitt i mesterligaen. Han kaller mangelen på en pause for «ondskap».

- Det er ingen vinterpause her. Det er det mest ondskapsfulle ved engelsk fotballkultur. Mangelen på en pause er ikke bra for engelsk fotball. Det burde endres, sier hollenderen til The Telegraph.

- Det engelske landslaget har ikke vunnet noe på lang tid. Grunnen til det er at spillerne er utslitt ved sesongslutt, legger han til.

Ifølge avisen frykter Van Gaal at det nå er umulig for en engelsk klubb å vinne serien og mesterligaen i samme sesong.

- Premier League er den vanskeligste ligaen å vinne. Hver kamp er en utfordring. Kvalitetsforskjellen på ligaene er grunnen til at engelske lag ikke har vunnet mesterligaen de siste årene, mener van Gaal.

Chelsea var forrige engelske lag som vant mesterligaen. Det skjedde i 2011/2012-sesongen. Siden da har Bayern München, Real Madrid og Barcelona vunnet turneringen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!