HVEM SKAL UT?: Louis van Gaal har vært aktiv på overgangsmarkedet den siste tiden - og nå skal Jonny Evans være ferdig i klubben. Foto: AP Photo / Ted S. Warren / NTB Scanpix
HVEM SKAL UT?: Louis van Gaal har vært aktiv på overgangsmarkedet den siste tiden - og nå skal Jonny Evans være ferdig i klubben. Foto: AP Photo / Ted S. Warren / NTB ScanpixVis mer

- Van Gaal fortsetter utrenskningen i United

Dagens ryktebørs.

(Dagbladet): En fredag i midten av juli betyr at det er nok en dag fylt med rykter rundt hvilke fotballspillere som er på vei til nye klubber - slik det vil være til overgangsvinduet stenger 31. august.

Engelske The Sun melder i dag at Real Madrid-spiller Karim Benzema kan være på vei til Arsenal for en sum rundt 511 millioner kroner.

Sommerens saga Sagan Manchester United/Real Madrid/David de Gea/Sergio Ramos ruller videre - men det kan se ut til at begge overgangene strander. På nattas pressekonferanse i Australia understreket Rafael Benitez det samme som har kommet fra Madrid-leiren tidligere: Ramos blir i klubben.

- Jeg har snakket mye med ham i sommer, om hans ideer og om framtida hans. Jeg ser Sergio som en viktig del av laget, han er en vinner - og det trenger vi i laget vårt, er beskjeden fra Benitez skriver Sky Sports.

Ifølge spanske AS skal United riktignok ha høynet budet sitt på Sergio Ramos, fra 575 millioner kroner til 767 millioner kroner. Samme avis skriver at Real Madrid skal ha satt summen til svimmlende 1,150 milliarder for å selge forsvarsspilleren.

The Times skriver at det kan se ut til at United beholder David de Gea, og at Real venter til neste sommer med å hente keeperen.

Evans til Everton United virker riktignok ikke så ivrige på å kvitte seg med David de Gea (i motsetning til Victor Valdés), men engelske medier virker samstemte i oppfatningen når det gjelder forsvarsspiller Jonny Evans.

Daily Mail skriver at det er Everton som blir neste stopp, og at de må ut med rundt 90 millioner kroner for å sikre seg Evans.

- Van Gaals utrenskning i United fortsetter, bemerker avisa.

Men selv om de engelske avisene hevder en ting, så sier Everton-manager Martinez noe annet. Han hevder Evans-interessen ikke stemmer.

- Nei, det er ingenting i de ryktene, sier Martinez ifølge Evertons egen Twitter-konto.

Bentekes erstatning Aston Villas Benteke virker nærmere og nærmere en overgang til Liverpool. Engelske Mirror skriver at spissen ikke skal spille i dagens treningskamp mot Sporting Braga for å fullføre overgangen, som skal være verdt 415 millioner kroner.

Birmingham Mail melder at Villa-manager Tim Sherwood er ute etter å sikre seg Tottenhams Emanuel Adebayor som en erstatning for Benteke.

Juventus-stjernen Arturo Vidal er fortsatt høyaktuell for Bayern München, og overgangssummen skal ligge på 387 millioner kroner, ifølge Guardian - som hevder det ikke er lenge til avtalen er i boks.

Tottenham skal ha lagt inn et bud på Victor Moses, Chelsea-spilleren som i fjor var på utlån til Stoke, pålydende 102 millioner kroner, skriver The Sun. Samme klubb skal også være interessert i å sende penger, i tillegg til Aaron Lennon, for å sikre seg James McCarthy, skriver Daily Mail