PÅ SALGSLISTA: Marouane Fellaini (t.v.) har spilt hvert minutt av de tre siste Belgia-kampene i VM, men i United har han slitt. Nå vil Louis van Gaal ha ham bort allerede før de har hatt en trening sammen. Foto: Guillaume Horcajuelo / EPA / NTB Scanpix
PÅ SALGSLISTA: Marouane Fellaini (t.v.) har spilt hvert minutt av de tre siste Belgia-kampene i VM, men i United har han slitt. Nå vil Louis van Gaal ha ham bort allerede før de har hatt en trening sammen. Foto: Guillaume Horcajuelo / EPA / NTB ScanpixVis mer

- Van Gaal har bedt United selge Fellaini

«Ikke United-type».

(Dagbladet:) Marouane Fellaini var David Moyes? fremste prestisjekjøp i fjor sommer. Det skulle vise seg å bli starten på en ulykkelig sesong for dem begge i Manchester United.

Nå er Moyes arbeidsledig. Uniteds kommende manager heter Louis van Gaal. Han er for tida opptatt med VM, i likhet med Fellaini, men van Gaal skal ha gitt de styrende herrer i Manchester beskjed om at når klubben serieåpner mot Swansea 16. august, har han ikke bruk for belgierens tilstedeværelse.

Dette melder Daily Mail i en artikkel signert Ian Ladyman. Ladyman er kjent som en av de bedre informerte journalistene når det kommer til nyheter rundt Manchester United.

Marouane Fellainis VM har i bunn og grunn utviklet seg til å bli en eneste stor Premier League-audition etter at det kom fram at den nye Manchester United-manageren Louis van Gaal har bedt klubben om å selge spilleren, skriver den engelske tabloiden.

Det hevdes at van Gaal skal ha fortalt betrodde medarbeidere at Fellaini «ikke er en United-type», og at han derfor har bedt klubbdirektør Ed Woodward om å selge ham innen sesongstart.