Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Gaal hardt ut mot mediene: - Dere har sparka meg tre ganger

Mener han har plikt til å snakke med mediene.

- JEG KJEMPER ALLTID: Louis van Gaal er lei alle de negative overskriftene, og påstandene om at han har fått sparken titt og ofte. Foto: SCANPIX
- JEG KJEMPER ALLTID: Louis van Gaal er lei alle de negative overskriftene, og påstandene om at han har fått sparken titt og ofte. Foto: SCANPIX Vis mer

Manchester United-manager Louis van Gaal går i rette med britiske medier for feilaktige meldinger om hans framtid.

- Ifølge dere er det tredje gang jeg har fått sparken, men jeg sitter her fortsatt, sa han på en pressekonferanse ved treningsanlegget Carrington torsdag.

- Jeg har plikt til å snakke med dere, men jeg er bekymret for at folk tror alt dere skriver, og det plager meg at dere ikke trenger å verifisere det dere skriver.

Fått sterk støtte Etter hjemmetapet mot Southampton sist helg, da publikum buet mot nederlenderen, ble det meldt at van Gaal hadde tilbudt seg å slutte.

- Jeg har ikke nevnt noe slik, det har jeg aldri gjort, sa han torsdag.

Han har fått sterk støtte fra klubbledelsen, også etter den siste ukens turbulens. Van Gaal takker for det, men mener at det faktisk øker presset.

- Når styret viser meg slik tillit, så blir presset mye større enn om de hadde sagt «dette er din siste sjanse». Da ville det være lettere å kjempe mot det, og motivasjonen ville være enda større. Men jeg kjemper alltid, sa han.

- Jeg kan ikke tape mer, for da får jeg lese for fjerde gang at jeg har fått sparken. Da blir det kanskje sant det dere skriver, for det hender også noen ganger, la han til.

Manchester United er på femteplass i Premier League, ti poeng bak ledende Leicester. Laget har vunnet bare tre av sine 13 siste kamper i serie og cup og møter Derby i FA-cupen fredag kveld.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media