FÅR MULIGHETEN TIL Å SCORE MER:
Marouane Fellaini scorer her Manchester Uniteds tredje mål mot Club Brugge. Den kan bli flere scoringer på den storvokste spilleren denne sesongen.
Foto: JASON CAIRNDUFF / REUTERS / NTB SCANPIX
FÅR MULIGHETEN TIL Å SCORE MER: Marouane Fellaini scorer her Manchester Uniteds tredje mål mot Club Brugge. Den kan bli flere scoringer på den storvokste spilleren denne sesongen. Foto: JASON CAIRNDUFF / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Van Gaal hinter om at Fellaini kan være løsningen på Uniteds spissproblem

Vil få flere offensive oppgaver denne sesongen.

Følg Club Brugge - Manchester United i Dagbladets Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): Manchester United vant 3-1 hjemme mot Club Brugge i Champions League-kvalifiseringen forrige onsdag. Det betyr at de røde har gode muligheter til å ta seg videre før returoppgjøret i Belgia i kveld.

Mannskapet til Louis van Gaal står med fattige to scoringer på tre kamper i Premier League, og det er bare noen få dager igjen til overgangsvinduet stenger 31. august. Fans og eksperter har spurt seg om hvorfor ikke spillere som Falcao og Robin van Persie har blitt erstattet denne sommeren.

Wayne Rooney har fått muligheten alene på topp, men har foreløpig vært en skygge av seg selv denne sesongen.

Men de som drømmer om en ny spiss inn portene på Old Trafford kan ha fått et hint om at det ikke vil skje. For United-manageren snakker varmt om Marouane Fellaini.

- Fellaini kan spille i en nierrolle og en tierrolle, sier van Gaal ifølge The Telegraph.

Manageren sier samtidig at Fellaini kommer til å spille mer i nier- og tierrollen denne sesongen enn normalt. Fellaini har spilt dypere i banen, i en posisjon hvor United har bred dekning.

Og Fellaini har ikke noe imot å spille høyere i banen.

- Forrige sesong gjorde jeg det veldig bra (i tierrollen) og jeg ønsker å fortsette med det. Jeg kjenner filosofien til manageren og ser fram til å gjøre det bra og score noen mål, sier Fellaini.