Van Gaal klapper ikke igjen lommeboka

Nå vil Manchester united-sjefen kjøpe forsvarsspiller.

VIL KLAPPE IGJEN. Louis Van Gaal klapper ikke igjen lommeboka etter å ha brukt 150 millioner pund, mest på offensive spillere. Nå vil han heller ha noe å klappe for og vil styrke forsvaret. Foto: REUTERS.
VIL KLAPPE IGJEN. Louis Van Gaal klapper ikke igjen lommeboka etter å ha brukt 150 millioner pund, mest på offensive spillere. Nå vil han heller ha noe å klappe for og vil styrke forsvaret. Foto: REUTERS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge til januar når overgangsvinduet åpner igjen.Og forsvaret til Manchester United lekker som en sil.

Nå står en defensiv spiller på ønskelista. Manager Louis Van Gaal brukte 150 millioner pund i forrige overgangsperiode, mest på offensive spillere.Hans forsøk på formasjonsendring til tre forsvarere har heller ikke slått spesielt heldig ut.

- Det er vel og bra å ha store treneregenskaper og en sterk filosofi. Men først må du sørge for at ballen ikke havner i eget nett, skriver The Telegraph i en syrlig kommentar.

Nå har Van Gaal rettet siktet inn mot argentinske Nicolas Otamendi som mulig redningsmann, skriver Daily Express.

I følge Daily Express skal Van Gaal være villig til å spandere 40 millioner pund på å tette igjen hullet i midtforsvaret med argentineren.Valencia betalte 9,5 millioner pund for Otamendi i januar, men har lånt ham ut til brasilianske Atletico Mineiro, skriver TV2.no.Det høres ut som god butikk for Valencia.

- Moyes må lure West Ham-manager Sam Allardyce sier til The Sun at David Moyes som fikk sparken som manager i Manchester United 22. april, at han må vel lure på hvorfor ikke han fikk utdelt den samme, tjukke lommeboka som Van Gaal har fått.Nederlenderen har handlet for 150 millioner pund etter at han kom til Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer