Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Gaal krevde en unnskyldning. Dette er det han fikk

The Sun håner United-manageren.

 UNNSKYLD:  Louis van Gaal spurte på gårsdagens pressekonferanse om ingen journalister ønsket å beklage seg. Tabloidavisa The Sun svarer med en hånelig bakside i dagens utgave. Foto: NTB Scanpix / The Sun
UNNSKYLD: Louis van Gaal spurte på gårsdagens pressekonferanse om ingen journalister ønsket å beklage seg. Tabloidavisa The Sun svarer med en hånelig bakside i dagens utgave. Foto: NTB Scanpix / The Sun Vis mer

(Dagbladet): Manchester United-manager Louis van Gaal er under et hardt press utenfra etter to strake tap i serien og Champions League-exit.

I går møtte han pressen før Boxing Day-oppgjøret mot Stoke. Flere medier har den siste tiden spekulert i at nederlenderen er ferdig som United-manager og at José Mourinho er på vei inn. Det har han selv fått med seg.

- Føler ingen i rommet her at de bør gi meg en unnskyldning? Åpnet han pressekonferansen med.

- Jeg har lest at jeg allerede har fått sparken, og at min kollega (José Mourinho) allerede er på plass, sa van Gaal, som ikke var i et spesielt godt humør under pressekonferansen.

I løpet av den fem minutter lange seansen, svarte han bare på noen få spørsmål, pluss tiraden mot mediene. van Gaal krevde en unnskyldning, og det har han nå fått av The Sun. Den britiske tabloidavisa vier hele sin bakside til en «unnskyldning».

- Louis van Gaal krevde en unnskyldning, så...

- Vi er lei oss for at du ikke har vunnet på fem kamper.

- Vi er lei oss for at dere har gått fra 1. til 5. plass.

- Vi er lei oss for at dere røk ut av Champions League.

- Vi er lei oss for at du kjeder fansen til tårer.

- Vi er lei oss for at du har brukt 250 millioner pund (3,2 milliarder kroner) mens du har gjort det, skriver avisa.

Som prikken over i-en er artikkelen signert av «Apollo Gees».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media