Van Gaal med fornyet tro på topp-fire-plassering

Vinden har begynt å snu.

OPTIMIST: Louis van Gaal aner konturene av lysere tider. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media. *** Please Use Credit from Credit Field ***
OPTIMIST: Louis van Gaal aner konturene av lysere tider. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media. *** Please Use Credit from Credit Field *** Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester Uniteds håp om å sikre seg mesterligaplass neste sesong har vært tynnslitt, men nå har vinden begynt å snu. Louis van Gaal røper at selvtilliten er høy blant spillerne.

United har vunnet sine to siste seriekamper, og laget har tabellfirer og byrival Manchester City i sikte. United-manager Louis van Gaal er sterk i troen.

- Vi har lukket gapet mellom oss og de øverste fire lagene. Det har styrket troen vår på at vi kan klare det, sier han.

- Jeg tror vi kan klare en topp-fire-plassering, men det viktigste er at spillerne også tror på det, legger nederlenderen til.

United gjester West Bromwich borte i serien søndag. Tre poeng der vil bidra til ytterligere optimisme.

Endrer overgangsstrategi Van Gaal har fått mye ros for å ha sluppet til unge spillere denne sesongen, til tross for at han ofte har blitt tvunget til det grunnet skader. Overfor The Guardian røper nederlenderen at ungdommenes suksess vil påvirke Uniteds overgangsstrategi. Spillere som Marcus Rashford, Cameron Borthwick-Jackson og Guillermo Varela har alle imponert.

- Selvfølgelig vil dette påvirke overgangsstrategien. I januar tok vi for eksempel sjansen på å ikke kjøpe en ny venstreback. Vi tenkte at Borthwick-Jackson og Varela kunne gjøre jobben for oss, sier van Gaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer