Van Gaal med luksusproblem før Leicester-kampen

- Mine lag fokuserer alltid på angrep.

HVEM BRUKER HAN?: Manchester United manager Louis van Gaal har flere stjerner klare til kamp mot Leicester. Men hvem får starte? Foto: AFP PHOTO/Nicholas KAMM
HVEM BRUKER HAN?: Manchester United manager Louis van Gaal har flere stjerner klare til kamp mot Leicester. Men hvem får starte? Foto: AFP PHOTO/Nicholas KAMMVis mer

Leicester - Man. United kl. 14.30.

Etter en svak sesonginnledning fant Manchester United endelig fram til seg selv med sine nye stjerner på laget.

Louis van Gaal så seg nødt til å handle på overgangsmarkedet etter den forferdelig sesongstarten. Kun to poeng sto laget med etter tre kamper.

Marcos Rojo, Daley Blind og Radamel Falcao debuterte alle mot Queen Park Rangers. I tillegg spilte Angel di Maria og Ander Herrera sin annen kamp for sesongen. Det ga en etterlengtet seier med knusende 4-0.

- Når du har et resultat som 4-0, da kan du være fornøyd som trener, men det er alltid punkter du kan forbedre, sa Louis van Gaal fredag til Manchester Evening News.

Den nyansatte nederlandske manageren tror laget kan by på enda mer enn det de gjorde mot QPR.

- Resultatet var fantastisk, men det kan bli mye bedre, sa van Gaal.

Falcao fra start? Den nye innlånte stjernespissen Falcao måtte ta til takke med å sitte på benken fra start mot QPR. Mot Leicester er det ventet at det blir startplass for 28-åringen. Hvem av Herrera, Blind, Di Maria, Juan Mata, Wayne Rooney og Robin van Persie som må vike plassen etter forrige rundes triumf, er derimot usikkert.

Alle leverte en god kamp, spesielt Mata imponerte sammenlignet med tidligere kamper i United-trøya og økte trolig sine aksjer hos van Gaal.

Det unge engelske talentet Luke Shaw har heller ikke hatt sin debut for klubben ennå, men satt på benken i forrige runde. Også han er dermed aktuell for startplass mot Leicester, men for mange nye spillere på banen samtidig, kan også skape utfordringer.

- Mine lag fokuserer alltid på angrep, men det er ikke vårt hovedfokus. Det er å komme blant de tre beste, sa van Gaal.

United-delegasjon Når United møter nykommeren Leicester søndag står mange tidligere og nåværende Manchester United-spillere på motsatt banehalvdel. Richie De Laet, Matthew James, Danny Simpson og Danny Drinkwater har alle en fortid i Manchester. Thomas Lawrence, Jack Barmby og Louis Rowley meldte overgang fra United i sommer, mens Nick Powell er på lån fra storklubben.

Ifølge en av Leicester Citys trenere er det ikke er tilfeldig at manager Nigel Pearson har så mange tidligere United-spillere i stallen.

- De er oppfostret på riktig måte, de er disiplinerte, de har gode vaner og det er noe vår manager verdsetter høyt, sa trener Steve Beaglehole.

Laget tok i tredje runde ett sterkt poeng mot Arsenal, før de i forrige runde tok en imponerende seier borte mot hjemmesterke Stoke. Leicester håper å gi United kamp nå de kommer på besøk søndag.

- Det er slike kamper spillerne våre ser fram til å spille, så jeg ser ikke noen grunn til å ikke være noe annet enn positiv, sa Pearson.

(NTB)