Van Gaal med overraskende opptrinn etter stikket fra Allardyce

- Dere kan se selv.

GODT FORBEREDT: Louis van Gaal møtte pressen med et fire sider langt notat. Her under en tidligere pressekonferanse. (AP Photo/Jon Super)
GODT FORBEREDT: Louis van Gaal møtte pressen med et fire sider langt notat. Her under en tidligere pressekonferanse. (AP Photo/Jon Super) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): West Ham-manager Sam Allardyce betegnet Manchester United som et lag som konsekvent slo langt etter 1-1-oppgjøret dem imellom sist søndag.

Det likte Louis van Gaal dårlig. Til dagens pressekonferanse møtte nederlenderen derfor svært godt forberedt, med et eget fire sider langt notat for å tilbakevise Allardyces påstander.

- Fordi jeg forventet spørsmål om dette, så har jeg med fakta fra kampen. Jeg gir dette til dere, så kan dere se selv. Kanskje dere kan gå til Big Sam og vise det til ham, sier van Gaal til de fremmøtte journalistene.

- Må se på fakta Manchester United-manageren har måttet tåle mye kritikk den siste tiden. Det har i hovedsak handlet om eksperter som har satt spørsmålstegn ved innkjøpspolitikken, bruken av Wayne Rooney på midtbanen og den manglende bevegelsen i laget.

I dag var det imidlertid Allardyces påstand om at Manchester United primært slår langt som ble tatt opp.

- Når en kollega av meg sier noe sånn som dette må man se på fakta og sette dem i rett kontekst. Vi hadde nesten 60 prosent ballbesittelse (mot West Ham). Det kan du vel ikke ha om du slår lange baller? spør van Gaal retorisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer