Van Gaal mener forsvaret til United er godt nok: - Vi trenger ikke kjøpe spillere

Fem strake seiere.

FEM STRAKE: Selv om spillet ikke har vært like overbevisende i hver eneste kamp, står Louis van Gaals Manchester United nå med fem strake seiere i Premier League. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB Scanpix
FEM STRAKE: Selv om spillet ikke har vært like overbevisende i hver eneste kamp, står Louis van Gaals Manchester United nå med fem strake seiere i Premier League. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter gårsdagens kamp mot Southampton, var det ikke stort annet enn resultatet som fikk Manchester United-supporterne til å trekke på smilebåndet.

Robin van Persies to mål var tiltrekkelig til å sikre en veldig viktig trepoenger, men det var ikke mye annet å skrive hjem om.

- Vi har nok Spesielt i de bakre rekker var det tidvis mye rot og rør, men manager Louis van Gaal mener likevel at det ikke er den defensive delen av stallen det er noe i veien med. Det er alle skadene de har pådratt seg så langt denne sesongen.

- Når man får så mange skader, er det ingen enkel måte å løse problemene på. Om vi trenger å kjøpe spillere? Nei, vi trenger ikke kjøpe spillere. Vi har mer mer enn nok, sier nederlenderen til talksport.com.

Dette utsagnet kom like etter at Chris Smalling hadde haltet av St. Mary's med nok en skade, samt at van Gaal hadde byttet ut unggutten Paddy McNair allerede før pause.

- Må ha to spillere Lars Tjærnås sier til Dagbladet at han forstår hvor van Gaal vil med resonnementet sitt.

- Forsvarsspill handler også om å bli kjent med hverandre, og sånn sett er jeg enig i at det beste og viktigste er å spille inn en fast kjerne som etterhvert kjenner hverandre til fingerspissene. Bruce og Pallister var ikke strålende som enkeltspillere, men nesten uovervinnelige som duo på grunn av nettopp det, sier han

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer