Van Gaal om mulig comeback: - Jeg har noe uoppgjort med Manchester United

Louis van Gaal åpner for et comeback som fotballtrener dersom det innebærer en mulighet til å slå tilbake mot Manchester United.

COMEBACK: Louis van Gaal sier han åpner for et managercomeback i en stor engelsk klubb. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix
COMEBACK: Louis van Gaal sier han åpner for et managercomeback i en stor engelsk klubb. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nederlenderen kommer med utsagnet i et intervju med den nederlandske avisen De Telegraaf.

- Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å trene et lag igjen, men gjør jeg likevel det, må det være i en stor engelsk klubb, for jeg har noe uoppgjort med Manchester United, sier van Gaal.

Han fikk sparken i United i fjor vår, til tross for at han ledet laget til seier i FA-cupen. Triumfen var klubbens første siden managerlegenden Alex Ferguson avsluttet sin karriere.

I intervjuet med De Telegraaf framgår det at van Gaal føler særlig mye bitterhet overfor Manchester Uniteds toppsjef Ed Woodward.

Storavisen påpeker videre at bitterheten åpenbart er stor, til tross for at Woodward tillot van Gaal å bruke mer enn tre milliarder kroner for å håndplukke sitt eget lag. Nederlenderen hadde også en svært romslig lønn og fikk i tillegg en solid porsjon pund da han ble løst fra sin kontrakt.

Nederlandske medier har den siste tiden rapportert at van Gaal skal ha mottatt en rekke lukrative jobbtilbud fra Østen. Trolig kom flere av dem fra Kina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer