KAN HAN GJENREISE MANCHESTER UNITED? Ifølge Daily Mail blir Louis van Gaal presentert som ny manager tirsdag.Foto: REUTERS/Ints Kalnins/NTB Scanpix
KAN HAN GJENREISE MANCHESTER UNITED? Ifølge Daily Mail blir Louis van Gaal presentert som ny manager tirsdag.Foto: REUTERS/Ints Kalnins/NTB ScanpixVis mer

- van Gaal presenteres som ny United-trener tirsdag

Slutt for Giggs, hevder engelsk avis.

(Dagbladet): Ryktene har vært så hardnakkede og så langvarige at det nesten bare har vært et spørsmål om tid før ansettelsen av Louis van Gaal som ny manager i Manchester United ville bli offisiell.

I kveld skriver den engelske avisa The Daily Mail at van Gaal er klar for klubben, og vil bli presentert etter sesongens siste hjemmekamp, mot Hull tirsdag.

Ifølge avisa kommer nederlenderen til å ta over roret formelt den dagen Nederland ryker ut av VM.

Ryan Giggs har allerede rukket å gjøre furore som midlertidig manager, og Anders Lindegaard mente allerede etter den første kampen mot Norwich at vi har å gjøre med en ny Guardiola.

Går det som Daily Mail nå hevder å vite, kan det også bety slutten for Giggs på trenerbenken i Manchester United.

Avisa mener å vite, slik Dagbladet skrev tirsdag, at Patrick Kluivert kommer til å bli med van Gaal på lasset som assistenttrener.

Avisa navngir også flere andre i det som antas å bli et fullt nederlandsk støtteapparat på Old Trafford.

van Gaal kommer også til å få massive beløp å handle for etter den miserable sesongen Manchester United har hatt under David Moyes.