Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Gaal skal ha sjokkert spillerne da han sang Frank Sinatra på julebordet

Sjefen slo ut håret.

MY WAY: Louis van Gaal skal ha underholdt med to Frank Sinatra-slagere på Uniteds julebord. Foto: NTB Scanpix
MY WAY: Louis van Gaal skal ha underholdt med to Frank Sinatra-slagere på Uniteds julebord. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Følg kampen fra kl. 14.30!

(Dagbladet): Manchester United-sjef Louis van Gaal er kjent som en relativt tøff og hard mann.

Men under klubbens julebord for litt over en uke siden skal nederlenderen virkelig ha vist en annen side av seg seg selv.

Først skal 63-åringen og Ryan Giggs ha sett og hørt flere av spillerne sine synge - som Wayne Rooney - før nederlenderen virkelig slapp seg løs.

Engelske Mirror slår stort opp at United-spillerne skal ha blitt sjokkert da selveste sjefen inntok scena og framførte Frank Sinatra.

Sang to sanger Og van Gaal skal ha likt seg så godt på scena at han ikke bare sang én sang, men to.

- Han er en tøff manager som forventer at alle følger hans ordre når det kommer til fotballen og han liker å ha kontrollen over hans del av klubben - akkurat som Ferguson. Men van Gaal har en også en annen side, og spillerne elsker det. De setter pris på at selv om han er manageren, så er han fortsatt en av dem og liker å holde lagmoralen oppe, sier en kilde til Mirror.

My turn to do a song at the @manchesterunited Christmas party! Et bilde publisert av Wayne Rooney (@waynerooney) Des. 12, 2014 at 11:26 PST

Van Gaal selv var full av lovord om julebordet etter at det hele var over.

- Festen var fantastisk. Jeg bruker ikke vanligvis ord som dette, men jeg synes festen viste hvor bra samholdet er i gruppa vår, både blant spillere og de ansatte. Min kone og jeg koste oss masse, sa van Gaal etter festen, ifølge Daily Sunday.

Mye kritikk I dag vil samholdet i laget bli satt på en virkelig prøve når erkerival Liverpool gjester Old Trafford.

Der må nederlenderen greie seg uten fire av sine spillere. Luke Shaw, Chris Smalling, Ángel Di María og Daley Blind er alle ute med skader.

Manageren har fått mye kritikk de siste ukene, mye på grunn av treningsfilosofien. Både Raymond Verheijen og Mike Phelan mener den er grunnen til at laget har hatt så mange skader denne sesongen.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville kalte United tidligere denne uka for et «publag», men van Gaal bryr seg ikke om kritikken.

- Jeg bryr meg ikke om hva som sies. De befinner seg på utsiden av Manchester United og har ikke grunnlag for å bedømme hvordan vi gjør ting, sier 63-åringen.

Balotelli tilbake? På motsatt banehalvdel kan muligens Liverpool få tilbake Mario Balotelli fra skade.

FORNØYDE: Louis van Gaal og kona Truus skal ha vært svært fornøyde med julebordet. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix
FORNØYDE: Louis van Gaal og kona Truus skal ha vært svært fornøyde med julebordet. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer

- Han har vært ute en stund, men har sett bra ut på trening de siste par dagene. Det er fortsatt litt tid igjen til kampen, så vi må bare se an formen hans, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse fredag.

Også Adam Lallana og Kolo Touré kan være klare til dyst på Old Trafford 14.30.