Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Van Gaal-slakten fortsetter: - Hver gang jeg kommer til Old Trafford får jeg se negativ fotball. Spillerne kjeder seg

Paul Scholes er lei.

KJEDER SEG: Paul Scholes kjedet seg under FA-cupkampen mot Sheffield United. Her fra en kamp mot Arsenal i 2002. Foto:  Keith Hammett/Dagbladet
KJEDER SEG: Paul Scholes kjedet seg under FA-cupkampen mot Sheffield United. Her fra en kamp mot Arsenal i 2002. Foto: Keith Hammett/Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Manchester United produserte to fattige sjanser i andre omgang mot Sheffield United i FA-cupens tredje runde, lørdag.

Den siste målsjansen var straffen Wayne Rooney tok to minutter på overtid, den som sikret 1-0-seieren.

United-manager Louis van Gaal har måttet stå i mot mye press fra supportere, journalister og tidligere spillere denne sesongen. Etter å ha vært så alt for nære omkamp etter lørdagens kamp får han mer tyn. Denne gangen fra en tidligere United-spiller.

- Jeg har prøvd så hardt å forsvare dette laget, men hver uke blir det tøffere. Hver gang jeg kommer til Old Trafford får jeg se negativ fotball, sier den tidligere United-midtbanespilleren Paul Scholes.

Han forteller videre at han hadde vært deprimert, om han hadde vært en del av lørdagens opptreden fra «The red devils».

- Spillerne kjeder seg, fansen kjeder seg. Alle kjeder seg. Du ser over på benken, og så ser du at van Gaal ser ut som han kjeder seg, han også, sier Scholes.

- Ingen glede På BBC sine nettsider deles meninger fra journalister og fans under og etter kamp.

En bruker ved navn Matt fra Surrey oppsummerte mye av fansens frustrasjon rundt manageren og lagets spill.

- Helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre om vi kjempa om serien eller om å gå videre i Europa, fordi jeg ikke har noe glede av å se Manchester United spille. Det er fullstendig kjedsomhet på banen. Jeg ber ikke om å vinne med overveldende stil, skriver Matt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media