Van Gaal slår tilbake etter Rooney-kritikken: - Utrolig at dere tviler på deres egne meninger

Forsvarer lagkapteinen.

FORSVARER SPILLEREN SIN: Louis van Gaal forsvarer lagkaptein Wayne Rooney etter kritikken som har kommet mot United-spissen de siste dagene. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media
FORSVARER SPILLEREN SIN: Louis van Gaal forsvarer lagkaptein Wayne Rooney etter kritikken som har kommet mot United-spissen de siste dagene. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sesongens to første kamper har Manchester United-kaptein Wayne Rooney gjort lite ut av seg.

Både lokalavisa og tabloidpresse er bekymret for 29-åringen, som de er redd har blitt utslitt. Og i år må han bære spissansvaret på sine skuldre, da United ikke har klart å hente noen ren spiss i sommerens overgangsvindu.

«Det var noe svært urovekkende over Wayne Rooneys opptreden fredag. (...) Rooney kan ha slike perioder, men de er stort sett korte. (...) De som kjenner Rooney godt, vet at han er nær bristepunktet. Han ser stadig mer utslitt ut. Van Gaal må være forsiktig herfra - å være alene på topp en hel sesong for United kan gjøre at karrieren til Rooney er over,» skriver Daily Mail.

Men nå slår manager Louis van Gaal tilbake og forsvarer sin kaptein.

- I et år har media skrevet at jeg må bruke ham som spiss. Da er det utrolig at dere etter to kamper begynner å tvile på deres egne meninger. Jeg skjønner ikke det, sier van Gaal, og legger til:

- Jeg har alltid tro på spillerne mine, men vi har ikke bare Wayne Rooney på spissplassen, presiserte nederlederen på en pressekonferanse i går.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.