Van Gaal tok ordet og overrasket Falcao da pressekonferansen var over

- Hva synes dere om engelsken hans?

MØTTE PRESSEN: Radamel Falcao,Louis Van Gaal og Daley Blind går på gresset inne på Old Trafford. I ettermiddag ble spillerne presentert etter overgangene som ble klare i forrige uke. Foto: REUTERS/Phil Noble
MØTTE PRESSEN: Radamel Falcao,Louis Van Gaal og Daley Blind går på gresset inne på Old Trafford. I ettermiddag ble spillerne presentert etter overgangene som ble klare i forrige uke. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

(Dagbladet): Manchester United-manager Louis van Gaal presenterte Daley Blind og Rademel Falcao på en pressekonferanse i ettermiddag.

Begge ble hentet til United på tampen av overgangsvinduet som stengte for ei uke siden.

Flest spørsmålstegn er det rundt formen til Falcao, som røk korsbåndet i cupkamp for Monaco tilbake i januar.

- Jeg føler meg bra. Jeg var tilbake fra skade for to måneder siden og jeg har forbedret meg mye de siste månedene. Jeg har scoret mål og er sikker på at min fysiske form er god. Jeg er komfortabel med kneet mitt, sier Falcao.

Det var en spansk tolk til stede på pressekonferansen, men spissen valgte å svare på spørsmålene på engelsk. Og da pressekonferansen egentlig var over etter en halvtimes tid, valgte van Gaal å ta ordet og overrasket en smilende Falcao som allerede hadde reist seg på scenen.

- Hva synes dere om engelsken hans? spurte van Gaal plutselig pressefolkene i salen.

- Sånn hadde jeg det i Spania da jeg kom dit også. Jeg hadde vanskeligheter med språket, fortsatte van Gaal, som ble Barcelona-manager i 1997.

Trenger ikke tid Spissen fra Colombia er hentet på lån fra Monaco.

- Jeg trengr ikke tid på å tilvende meg tilværelsen i en ny klubb, sier Falcao, som mistet Brasil-VM som følge av kneskaden.

- Dette er en nytt lag og mange nye spillere. Manchester United bygger et bra lag og jeg vil være en del av dette prosjektet, sier mannen fra Colombia.

Også manageren mener spissen er klar for kamp allerede til helga.

- Alle kan spille den kampen, sier van Gaal.

PRESENTERT: Manchester Uniteds Radamel Falcao og Daley Blind poserer sammen med manager Louis Van Gaal på Old Trafford i ettermiddag. Foto: REUTERS/Phil Noble
PRESENTERT: Manchester Uniteds Radamel Falcao og Daley Blind poserer sammen med manager Louis Van Gaal på Old Trafford i ettermiddag. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Manchester United har kjøpt Daley Blind (Ajax), Ander Herrera (Athletic Bibao), Angel di Maria (Real Madrid), Marcos Rojo (Sporting Lisboa) og Luke Shaw (Southampton). I tillegg er Falcao på lån fra franske Monaco.

Null problem Manager van Gaal mener det ikke de nye spillerne bidrar til problemer med laguttaket.

- Vi har hentet fem spillere. En er på lån her. Det er Falcao. Vi har kvittet oss med 14 spillere. Derfor er det ikke så vanskelig å få plass, sier van Gaal.

- Vi må gi slipp på spillere for å la unge spillere få sjansen. Det er mer risiko, men den eneste måten å gjøre det på, sier van Gaal.

Den nederlandske manageren mener han har hentet en spiss i særklasse.

- I mine øyne er han en av verdens aller beste spisser, sier den tidligere nederlandske landslagssjefen.

Manchester United skal ikke spille Champions League denne sesongen etter fiasko og 7. plass i Premier League forrige sesong. Men Falcao spår en snarlig retur til Europas elite.

- Jeg er sikker på at vi kvalifiserer oss neste år, sier Falcao.

- Jeg håper å være i Manchester United i mange år og skape historie her, sier spissen, som har vært innom Porto, Atletico Madrid og Monaco i løpet av de siste sesongene.

Manchester United står uten seier på tre Premier League-kamper og møter Queens Park Rangers søndag.