Van Gaal tror vinneroppskriften er å spille med kun en spiss

Falcao kan vente seg mer tid på benken.

MER TID PÅ BENKEN?: Louis van Gaal advarer stjernespissen Falcao om at han kan måtte finne seg i å være innbytter når han blir skadefri. Nederlenderen tror vinneroppskriften er å spille med kun én spiss. Foto: AP Photo/Jon Super
MER TID PÅ BENKEN?: Louis van Gaal advarer stjernespissen Falcao om at han kan måtte finne seg i å være innbytter når han blir skadefri. Nederlenderen tror vinneroppskriften er å spille med kun én spiss. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Louis van Gaal advarer stjernespissen Falcao om at han kan måtte finne seg i å være innbytter når han blir skadefri. Nederlenderen tror vinneroppskriften er å spille med kun én spiss.

Da er det kanskje ikke plass til colombianeren. 28-åringen har i lengre tid vært skadd, men ifølge Manchester United-manageren er det ikke sikkert spissen blir å finne i startoppstillingen når han er tilbake.

- Jeg kan ikke si når Falcao vil være tilbake. Vi må se på utviklingen av skaden hans, sa van Gaal fredag.

United sliter med å komme i storform, og med Falcao ute har den nederlandske manageren stilt med bare Robin van Persie på topp. Det vil han trolig fortsette med.

- Jeg må bestemme hvilken spiss jeg skal bruke. Det er ikke hans feil. Med den andre formasjonen kunne jeg spille med to spisser, men da var ikke balansen god, sa van Gaal.

Derfor så den rutinerte manageren seg nødt til å endre på formasjonen for å få orden på de defensive problemene.

- Vi hadde vanskeligheter i den siste halvtimen av kampene. Derfor har jeg endret strukturen, sier van Gaal.

(NTB)