Van Gaal vil ha Ribéry-avklaring

- Overgangsprat er ikke bra for Franck, Bayern eller meg.

- MÅ LØSE PROBLEMET: Bayerns nyansatte trener Louis van Gaal observerer Franck Ribery under sin første trening med laget. Han ber nå om en rask avklaring på spørsmålet rundt en eventuell overgang for den franske stjernespilleren. Foto: Peter Kneffel, EPA/Scanpix
- MÅ LØSE PROBLEMET: Bayerns nyansatte trener Louis van Gaal observerer Franck Ribery under sin første trening med laget. Han ber nå om en rask avklaring på spørsmålet rundt en eventuell overgang for den franske stjernespilleren. Foto: Peter Kneffel, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Louis van Gaal er nyansatt trener i Bayern München. En av de første nyhetene han ble servert, var at lagets store stjerne, franske Franck Ribéry, ønsker seg til Real Madrid.Van Gaal innrømmer at det er en vrien situasjon.

- Ja, naturligvis. Overgangssnakket er ikke bra for Franck, ikke bra for Bayern München og heller ikke bra for meg. Saken må bli avklart raskt. Vi må løse dette problemet. Men det er ikke så enkelt. Mange faktorer spiller inn, ikke minst pengene, sier van Gaal i et intervju med avisa Bild. Van Gaal innrømmer at han sliter litt med kommunikasjonen med Ribéry ettersom han ikke er noen kløpper i fransk. Derfor har han brukt belgiske Daniel van Buyten som tolk.

Men han vil ikke røpe hva de har snakket om.

- Hvordan kan en spiller betro seg til meg om jeg gjengir innholdet i samtalen direkte til avisa?Van Gaal kan kanskje trøste seg med at Ribéry tidligere i uka sa at det enten ble Real Madrid eller ingen overgang. Dermed skulle i alle fall Manchester United og Chelsa være ute av bildet.

Eller? Ingenting skal vel sies for sikkert så lenge overgangsvinduet er åpent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer